guja011 Napisano Mart 25, 2020 #23 Napisano Mart 25, 2020 daj link dokoni, daj link. pffff daj ti meni neki link da pogledam dobar filmić na debil-jutjubu. što se tiče sinusnog invertera, prošaraj po beju ababi ili prosto guglu za EGS002 (pločica, popunjena, ispod 10€) ili EG8010 to je glavni čipić. to te baci dalje na ako oćeš sažvakano EGP1000, ima i jače al ajd.. surfaj bratac, odo da pogledam koji filmić p.s. imaš i na eliteu celu temu
Zen Mod Napisano Mart 25, 2020 #24 Napisano Mart 25, 2020 dado ti bar 4 sajta , a ti bi jos skidaj brte , ne kookoomavci da je shaker za 500kg treba za prekojuce, ne bi bio problem , al torent je problem skinuti
guja011 Napisano Mart 25, 2020 #25 Napisano Mart 25, 2020 skido ti deda.. kukuruz. klikneš gledaš. saću još i da se igram sa torentom. otet mi komp od školaraca, vidiš kad je moj, strogo noćom
guja011 Napisano Mart 25, 2020 #26 Napisano Mart 25, 2020 evo jedne varijante https://www.ebay.de/itm/253847675205 sve su to jeftine lego kockice. ko lenj samo sklapa, ko ima dovoljno ovog poludnevnog vremena, pravi sam mbd
dunavko Napisano Mart 25, 2020 #27 Napisano Mart 25, 2020 sta ste se uhvatili dal je sinus,kosinus ili trapezna cetvrtka.ovi mali asinhroni visebrzinski motori sa p.fazom (i k.spoj.rotorom )reda su 50 do 80 w i rade na cetvrtke-kako rade ,rade.posmatrajte malo na osciloskopu kako izgleda ta cetvrtka kada se prikaci motor kao opterecenje.a i ti kineski invertori nisu klasicni multivibratori vec nesto drugo-ima tu nekih trimera za regulaciju necega.bilo bi dobro da neko kada kupi taj invertor snimi napon i opise svoje iskustvo.i bilo bi interesantno videti mogucnost reg. f na inventoru i tu bi moglo da se dobije i" 5 brzina" sem onih koje ima pumpa.
guja011 Napisano Mart 25, 2020 #28 Napisano Mart 25, 2020 5 brzina? pa može i jednostavnije. turiš kurblu na osovinu pa se vuče slamka za redosled ko sedi u podrumu i vergla pumpu. ako se prepravi bicikla, mož i peta i šesta brzina. dok šofer ne lipše. ..................................................... poenta predloženog modula je da je jeftiniji od tl494 ili sg3525 koji daju modifikovane četvrtke a izlaz mu je (pwm) sinus. i kako je rečeno, ne valja kao rešenje tipa prase-uoči-božića već se to radi smisleno, natenane.
Zen Mod Napisano Mart 25, 2020 #29 Napisano Mart 25, 2020 msm , da ne smaramo Alexa, treba da proba neki upas da li moze da odradi posao svodi se na to da poslusa pumpu - ako brunda mnogo gadno ,menjaj upas ako en brunda mnogo gadno - cooliraj i uzivaj no , dao Bog , dobio je struju do sad a za posle - ene Gujomir dao upatstvo .... cak i ja uspeo da nadjem na babi , ali mi ne radeo mozak da ga linkujem ovde
NIXIE Napisano Mart 25, 2020 #30 Napisano Mart 25, 2020 pre 14 minuta, guja011 reče dok šofer ne lipše.
Aleks Napisano Mart 25, 2020 Autor #31 Napisano Mart 25, 2020 Stigla struja danas, katastrofa ukupno 21 sat, ma kakav dan je bio juče... Morali smo do Niša, i to po onom kijametu, izvrnut kamion na auto putu nije bio nimalo lep prizor. A onda dolazimo kući, nismo stigli ni osnovni dezinfeks, a u tom momentu struja rikavle. Da skreneš. Ajd sve - će dođe, kad ono nema pa Bog (ebote kakvu smo civilizaciju napravili, izem ti homo sapiensa). Noć je bila baš hladna, no ok.. nije mi za mene, mi matori se zgrejemo, al 4 dece ukupno, kuća velika, nego pa svuda ladno. Ma muka. @vladd Hvala onolko Stiže sutra (valjda, ako ovi voze do sela redovno) Mustek, pa će da ga prikačimo i vidimo koliko zuji. A za na tamo pravću jedan kasvetan, da bude to malo više W, da pogura i pumpu za grejanje i pumpu za vodu, pa bar nekoliko sati.
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah