Jump to content

Preporučeni Komentari

• Odgovora 10
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Popularni dani

Napisano

cisto uzivanje gledati sve ovo :wub:

nista lepse nego kada se sastanu ljudi iz ove brasne koji STVARNO nesto znaju

pa vidis sve te uredjaje kao plod znanja i ogromne ljubavi prema ovom DIY hobiju

Napisano
5 minutes ago, neskor said:

...... STVARNO ......

nesto malo sveta sto sam vid'o, i nesto malo ljudi okolo sa kojima sam u kontaktu .......   nismo mi u Srbijici ni veca ni manja govna no sto su oni ; njih je samo vise i imaju vise para

najuspesniji u zanatu i najuspesniji u hobiju su normalni ljudi ..... odnosno - najvise u oci upadaju medju njima oni koji su normalni i dobri ljudi

inace - pristup ETF-u nimalo nije slobodan i demokratski .... odnosno- moze da deluje da jeste , ali je drustvo koje se okupi veoma birano

naravoucenije - ni ovo nas ne treba suditi po ono nas sto je vidljivo na forumima

da je tako , i napalma bi bilo steta

Napisano
14 minutes ago, Zen Mod said:

inace - pristup ETF-u nimalo nije slobodan i demokratski .... odnosno- moze da deluje da jeste , ali je drustvo koje se okupi veoma birano

ne vidim nista lose u tome, cak sta vise

Napisano

zajeb kod nas je sto nas je malo i time je teze doci do kriticne mase..... a kamoli sta drugo.

2011 smo Jacco i ja bili maltene jedini iz Evrope na BAF; sledece godine smo trebali biti na ETF,ali se ja ne sastavih sa lovom.... go figure

Napisano

Pozvan, kao ucesnik ili posetilac? Samo i posetiti ovo je lepo.

Napisano

pozvan sam bio i ove godine na BAF , uz pokriven airfare , pa ne odoh

ici cu sledece godine , ako se poklope kockice

Napisano

Mene zblanule slike 60 i 61, nemoguce da se to radi... cista jeres, sramota...:buehehe:

Onu sa Lemo sam izignrisao, stiglo  mi je pa sam miran, ali me zaintrigiralo to sto sam u istoj ideji, bes RCA... :D 

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...