ninja Napisano Decembar 5, 2017 #23 Napisano Decembar 5, 2017 1 minute ago, Woland said: najn, bio neki posve neiskusan padobranac.. Odlicno ... istrenirani ste vas dvojica ko ruski zimski olimpijci
Doktor Napisano Decembar 5, 2017 #24 Napisano Decembar 5, 2017 38 minutes ago, Zen Mod said: . . . ene - sto nam se ucuta Dr. ....... mi udarismo po fetisima , al' mi nekako kuso ......... Tu sam ja, ali nesto kombinujem sa "ekipom za stolom iz coska" kako da premostim ovaj nedostatak slusanja vinila. Stay tuned. Bice to uskoro u "novoprodoslim skalamerijama". 27 minutes ago, Woland said: dottore živ i zdrav, evo združenim snagama ninji izlicitirasmo Azru Da. To je bila jedna sinhronizovana akcija koja je zapocela oko podneva i zavrsila se povoljno po nas "sto u cosku". 20 minutes ago, ninja said: Gotovo? btw: Nadam se da se vas dvojica niste takmicili ko ce da mi je uzme Kakvo takmicenje nas dvojice ? Decak, to je bio elkatantni primer timskog rada i rovovske borbe po ovozemaljskim licitacijama i aukcijama. Doduse, ima nas ovde vise na forumu koji pratimo razne item-e ( gratz na FT-440 ).
Zen Mod Napisano Decembar 5, 2017 Autor #25 Napisano Decembar 5, 2017 kol'ko je sad , a kol'ko pikate , taj FT-440 ? ako nije tajan? il' je to konstatacija , u proslom vremenu
Doktor Napisano Decembar 5, 2017 #26 Napisano Decembar 5, 2017 2 minutes ago, Zen Mod said: kol'ko je sad , a kol'ko pikate , taj FT-440 ? ako nije tajan? Nema tu tajni. Pa to si ti zemio pre jedno 3 nedelje. Ja sam samo to samo otpratio. Imam Kenwood-a, a cekam Quad po nekoj pristojnoj ceni. Fetish je to.
prophet Napisano Decembar 8, 2017 #30 Napisano Decembar 8, 2017 dosta dobro ....... sviralo bi i bolje da se preveze na 16R izlaz na trafoima Hvala na odgovoru.
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah