Kowalski Napisano Februar 23, 2017 #1 Napisano Februar 23, 2017 Evo kad sam već otvorio par tema da predstavim i moje nosioce dobrog zvuka Marantz 300 DC ( Stereo Power Amplifier (1978-80) Power output: 152 watts per channel into 8Ω (stereo) Frequency response: 20Hz to 20kHz Total harmonic distortion: 0.03% Damping factor: 60 Weight: 20kg Year: 1978 Marantz 3650 Control PreAmplifire Marantz 2 speed compudeck SD 8020 Sony Esprit CD 228 ESD KEF 105.5 (kit projekt) Kablovi 2x1,7m kombinacija bakar/srebro Eci je reagovao/la na ovo 1
Zen Mod Napisano Februar 23, 2017 #2 Napisano Februar 23, 2017 to mu otprilike na nivou onog tvog BMW-a Kowalski je reagovao/la na ovo 1
Kowalski Napisano Februar 23, 2017 Autor #3 Napisano Februar 23, 2017 Zen Moj Bmw je 96g(ali je u vrh stanju kao i moji uredjaji i ne bi ih menjao za troduplo skuplje novije generacije(prijatelju znaš i zašto)
Zen Mod Napisano Februar 23, 2017 #4 Napisano Februar 23, 2017 upravo tako sto bi rekli englezi - nisam dovoljno bogat da kupujem jeftino ....... Kowalski je reagovao/la na ovo 1
shonne Napisano Februar 23, 2017 #5 Napisano Februar 23, 2017 svidja mi se, sve na jednom mestu kako je pocelo, ovaj forum ce da preraste u motobikediyaudio ulaz, pod uslovom da se ima dvotockas inace, malopre se vratio sa puta, 20 stepeni mi u kola pokazuje. Iskoristite za voznju. Kowalski je reagovao/la na ovo 1
Kowalski Napisano Februar 23, 2017 Autor #6 Napisano Februar 23, 2017 Ovaj sisten nije nastao preko noći on se stvara sa mnogo ljubavi,volje i sa dosta uloženog novca a nastao je tokom mog 40setogodišnjeg druženja sa muzikom. Mnogo sistema je prošlo kroz probu dok se nije desilo ovo uparenje Marantz - Kef Tu za mene završava svaka priča a još kako se to i čuje..........
Leonardo Napisano Februar 23, 2017 #7 Napisano Februar 23, 2017 Čestitka za domišljatost konstrukcije hi-fi police . Ako ne grešim cevke-rukohvati i grivne kao u gradskim bus vozilima. Pozdrav i dobrodošao na forum. Kowalski je reagovao/la na ovo 1
Kowalski Napisano Februar 23, 2017 Autor #8 Napisano Februar 23, 2017 shonne Saznao sam za ovaj forum od mog prijatelja člana Lemić koji je isto motorista/audiofil a mislim i duboko verujem da je ljubav prema muzici i dobrom zvuku u jako bliskom odnosu ljubavlju u vožnjom motora i uživanjem koji ta rabota nosi sa nažalost, svim rizicima koji to uživanje nose.
Kowalski Napisano Februar 23, 2017 Autor #9 Napisano Februar 23, 2017 Leonardo mogao sam da imam policiu kaku sam hteo ali mi je ovo palo napamet poodavno i iskoristio sam tu mogućnost da nabavim od onih rashodovanih buseva počupam šipke i napravim ovu policu tačno pomojim merama. Mnogi nisu verovali da sam to uradio od tog naterijala a ti ga prepozna odmah...ČESTITAM PS:izuzetno je teška,stabilna i što je najvažnije ne prenosi i apsorbuje bilo šta što bi smetalo sistemu Leonardo je reagovao/la na ovo 1
paja959 Napisano Februar 23, 2017 #10 Napisano Februar 23, 2017 Quote i iskoristio sam tu mogućnost da nabavim od onih rashodovanih buseva počupam šipke i napravim ovu policu tačno pomojim merama. hand rails.docx
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah