Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

^

100v je malo za lampe,

Najjaci kvalitet mu je cena,

Jah, prevideh da je za lampe  :oke:

Ovo drugo mož se diskutuje, al samo uz pivo :)

Napisano

sredinom februara u becu sam prisostvao kratkom ali jebitacnom testu o uticaju izbora konda u skretnici na zvuk vrhunskih horni

test je bio duelund pasteta vs najbolji jenzen. ja naravno skeptik sam bio u fazonu da ce to biti jedva primetna razlika.

aha, al zamalo.

Napisano

aha,al zamalo ......... zamalo daje minimum potrebnih informacija

šaraj malo .....

(glede jenzen , kontam da po fiokama imam kojesta da im parira ; glede pastete , morao bi se i na tavan penjati ...... a sumnjam da bih nasao nesto)

Napisano

sredinom februara u becu sam prisostvao kratkom ali jebitacnom testu o uticaju izbora konda u skretnici na zvuk vrhunskih horni

test je bio duelund pasteta vs najbolji jenzen. ja naravno skeptik sam bio u fazonu da ce to biti jedva primetna razlika.

aha, al zamalo.

:oke:

Napisano

Mislim da je najbolje kad si u mogućnosti da one komponente (u ovom slučaju kondenzatore) koje planiraš inkorporirati u uređaj, imaš prilike poslušati i uporediti u svom sistemu i nakon toga izabrati po svom ličnom afinitetu.

Nemoj testirati/slušati one koji su ti nedostupni zbog nenabavljivosti/skupoće pošto će ti ih mozak nepravedno zbog toga podceniti/preceniti.

Ono što ti se dopadne, plati, ugradi i uživaj

...i nakon par dana i zaboraviš koji si drek ugradio imenom i prezimenom ako drek odrađuje svoju funkciju.

A ti kako hoćeš...

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...