Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

^

Svako svoj tempo i izbor ima.

IMO - ne navijam vekericu za TD3 kao što sam za Oštre predmete, ali gledam o'ma sutra kad' se vrnem s posla ( vratim epizodu ).

Nego, hajmo hint za jednu zaista dooobru englesku TV seriju koja trnutno ide na HBO-u ( ima je u celosti na HBO Go i ja to odbindžovao samo tako ).

Odgledah je u jednom dahu. Jes' da ima tu sličnosti sa kultnom US TV serijom koju je radio A. Sorkin. The Newsroom, ali . . . . i ovo je odlično. 

press.jpg

Napisano
5 hours ago, Doktor said:

Naravno. :)

Odbindzovano u celosti na Netflix-u.

Preziveti prvu ep., pa onda ide sve bolje i bolje ( hint/spojler - od 4. ep. krece ludl'o ).

Da li vredi pogledati ? Vredi. :thumbsup:

Natasa Lion ( fenomenalna u Orange Is The New Black ) odlicna.

:D

Untitled.thumb.jpg.0481e5840ae2e682eb02463e336bb060.jpg

Napisano
Naravno. [emoji4]
Odbindzovano u celosti na Netflix-u.
Preziveti prvu ep., pa onda ide sve bolje i bolje ( hint/spojler - od 4. ep. krece ludl'o ).
Da li vredi pogledati ? Vredi. [emoji106]
Natasa Lion ( fenomenalna u Orange Is The New Black ) odlicna.
Odlicna. Svidja mi se sto su epizode bile kratke... i da... Ona je sjajna [emoji3]
Napisano

Odgledao 7. ep. "Detektiva".

Ova epizoda je toliko odskocila od prethodnih 6 ( ukljucujuci cak i 1. ep. za koju po obicaju uloze najvise love, truda, znoja  . . . ).

Gledacu je ovako izolovano jos koji put. Vredi.

Hajlajt ove ep. je bilo davanje omaza prvoj sezoni TD , tj. dvojici detektiva iz Luizijane koji su eliminisali serijskog ubicu pedofila. 

No, dosta je bilo spojlovanja . . .  preporuka za 1. i narocito ovu 7. ep. TD3 ( ostala je jos 8., finalna ep. ).

Napisano

U poslednjem trenutku javljaš, već sam bio spreman da posle odgledane 5. epizode batalim jer me je pošteno smorila.

Uložiću još malo pažnje da pogledam zarad tvoje preporuke :thumbup:

Napisano

^

Naravno da ni ova 7. ep. nece moci izvuci celu seriju od nekog skorog oblivion-a. :)

Medjutim, ako si pogledao 1., a i 2. sezonu, ova 3. sezona se namece kao nesto sto se podrazumeva takodje odgledati.

Ne zaboravi da je tu ipak Mahersala (standardno dobar), kao i odlicni ( uvek )  Stiven Dorf.

Da se ne ponavljam za ovu 7. ep., ali upravo ona i zasluzuje da napravis napor, odgledas 6. koja je dosta staticna, sve do poslednje scene, kada se i najavilo da ce ova poslednja ep. od juce ujutro biti odlcna.

Caskamo opet posle 8. , poslednje ep. 

Stay tuned.

Napisano

meni je true detective odlicno legao.. Pretpostavilo se vec od druge epizode, sve kockice polako da se sloze na kraju. Jos nisam odgledao 7 epizodu... Sg cu, samo da popijem kafu :)

sto se tice drugih serija, Star trek discovery... prosto ali efikasno. Uzivam :)

Napisano

I  . . . .  @shonne, pa sta ovo bi sa TD 3 ?

Lemme, gimme some comment, plz. :)

Meni ova 8. ep. samo ono od 26:50  kada je Dorf uleteo u kafic i poshibao se sa bajkerima. :jump:

Msm, generalno, one prozivke glavonje bajkera i njegove punacke pratilje za sankom. Srry, svima za ovaj spoil, ali i nije kada bolje pogledam, tih par min. shorke se isplati gledati i vise puta.

2 x gledao ovu 8. ep. Cekam da @shonne prvi gookne, pa cu i ja neku dodati. 

Napisano

Serijal kakav je ovaj prati prva sezona koja je bila neverovatna. Tesko da se opet tako nesto odradi. Zato i omaz u 6 epizodi... Sa druge strane 3 sezona mene je lepo vozila, cekao sam svaki ponedeljak da odgledam novu epizodu. Lepo putovanje...
Cekam 4 sezonu, definitivno [emoji16]

Napisano

@Zen Mod

E da. Upravo to. Htedoh dati predlog, ali si pogodio suštinu.

TD 3 serijal je definitivno za jedan fini bindž. Npr, vikend.

Posle nekog vremena može i analiza, da ne bude sada spojlovanja. :)

Napisano

Taman sam se razocarao kako su zbrzali kraj, kad ono... Mada, i dalje mi nesto tu fali u odnosu na prve dve sezone. Necu da detaljisem da ne kvarim ljudima.

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...