zbotic Napisano Septembar 9, 2014 #23 Napisano Septembar 9, 2014 U međuvremenu je provedena reforma školstva u Pioneeru. Sada imaju nove knjige BTW Šteta što ne mogu poruke sada editirati pa da boldam riječ transport, očito da treba nešto i crtati.
Macsinks Napisano Septembar 9, 2014 #25 Napisano Septembar 9, 2014 Shiga mozda nije jeftina ali svakako vredi za ulozeni novac.Meni svira bolje od amanero usb.
Čarli Napisano Septembar 9, 2014 Autor #26 Napisano Septembar 9, 2014 Ako se domognem nekog Pioneer-a probacu svakako.Masina novijeg datuma koja lepo radi,plug&play - ne bih mnogo razmisljao. Ima li jos ideja? Na trazistu ima odredjen broj uredjaja koje koriste pomenuti Sanyo.Npr kod nas ima Marantz-a,Denon-a,Cambridge-a,Nada....Kakav bi bio njihov dig.out,optika ili coax u poredjenju sa Shigaraki?
Ras Napisano Septembar 11, 2014 #30 Napisano Septembar 11, 2014 Čehov, Hemingvej i Karver zajedno mogli bi da pozavide na sažetosti izražavanja.
Doktor Napisano Septembar 11, 2014 #32 Napisano Septembar 11, 2014 Čehov, Hemingvej i Karver zajedno mogli bi da pozavide na sažetosti izražavanja. AK4399,blago prepravljen. .... ipak se "nesto" pokrenulo. Sacekajmo ......
grau. Napisano Septembar 12, 2014 #33 Napisano Septembar 12, 2014 ja sam imao DV380 (mislim, sigurno je bio na 3) i to je sviralo prilicno grozno, bilo koji philips krs CDP star 25 godina ga je sahranjivao kao transport, u nemodificiranoj formi. laknulo mi je kad je crko, sa radoscu sam ga ostavio pored kontejnera za djubre
...sam se banovo Napisano Septembar 12, 2014 #34 Napisano Septembar 12, 2014 ja sam imao DV380 (mislim, sigurno je bio na 3) i to je sviralo prilicno grozno, bilo koji philips krs CDP star 25 godina ga je sahranjivao kao transport, u nemodificiranoj formi. laknulo mi je kad je crko, sa radoscu sam ga ostavio pored kontejnera za djubre Prosto ne verujem jer i ne-modifikovan radi brutalno! Interesantno je i to što spominješ stare filjips cd plejere jer kod mene upravo gomila istih loše radilo... Za dv380 si garant koristio loš IC jer kod mene radi fantastično a samo sam promenio strujni kabel. Mnogo toga zavisi i od kombinacije power i ic kabla. Nameravam odraditi lampizaciju i koristiti ga kao transport uz Yulonga jer sve diskove čita kao data a ne kao wav (znači baferovano, zaustavio sam disk prstom i još je svirala muzika par sekundi) ali i ovako 24-bit/192kHz DAC bb1742 radi više nego dobro (fabrički) kako su ga u Pionner-u napravili...
grau. Napisano Septembar 12, 2014 #35 Napisano Septembar 12, 2014 DV360 misli da je pre nego 380, ali svejedno ako je kabal kriv onda ako mu kontejner Nesic je reagovao/la na ovo 1
Čarli Napisano Septembar 12, 2014 Autor #37 Napisano Septembar 12, 2014 Trebalo bi da dobijem na probu u narednom periodu Pioneer 696 pa cemo videti valja li to cemu.Da li ima i kakve razlike u odnosu na ranije pomenute ne znam.
...sam se banovo Napisano Novembar 20, 2014 #38 Napisano Novembar 20, 2014 Pioneer DV610 (600) prijavljujem kao odličan transport. Uz to još i čita DVD-A i SACD (analogni izlaz) pa čak i presnimljene (uz instalaciju firmwarea). Ovdje se novi na rasprodjama mogao naći za smiješnih 80 eura. Dali slučajno još imaš linak za taj firmware?
...sam se banovo Napisano Novembar 20, 2014 #39 Napisano Novembar 20, 2014 Trebalo bi da dobijem na probu u narednom periodu Pioneer 696 pa cemo videti valja li to cemu.Da li ima i kakve razlike u odnosu na ranije pomenute ne znam. ...i jesi li ga dobio? Utisci?
skrstic Napisano Novembar 20, 2014 #40 Napisano Novembar 20, 2014 Možda ovo http://www.pioneerfaq.info/english/dv610.php?player=DV-610AV&question=Firmwares Meni na dv-585 radi
...sam se banovo Napisano Novembar 20, 2014 #41 Napisano Novembar 20, 2014 Možda ovo http://www.pioneerfaq.info/english/dv610.php?player=DV-610AV&question=Firmwares Meni na dv-585 radi E super a dali ti radi i sacd i dvd-a preko optike ili koaksijalca makar u stereo?
skrstic Napisano Novembar 20, 2014 #42 Napisano Novembar 20, 2014 DVD-A je u startu radio preko optike/koaksijalca. SACD nikad. Samo činč.
...sam se banovo Napisano Novembar 20, 2014 #43 Napisano Novembar 20, 2014 DVD-A je u startu radio preko optike/koaksijalca. SACD nikad. Samo činč. Nisam primetio, ti imaš 585, ja sam mislio na 696... Nadam se da će raditi i preko koaksijalca sa mod. izvedbom (direkt sa čipa) ne vidim razlog da ne radi kad se sve moguće zaštite zaobilaze
zbotic Napisano Novembar 20, 2014 #44 Napisano Novembar 20, 2014 Neće raditi jer je to nemoguće, uvijek, u svim opcijama i kod svih playera (da budem jasniji) Samo USB + software ili slično + software.
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah