ZZZ Napisano Decembar 31, 2013 #1 Napisano Decembar 31, 2013 juce i danas sam sklopio par probnih papirnih horni.Horna je eksponencijalna sa kruznim zavrsetkom.sajz faktor 1, Fo=520Hz cca. R grla 43mm itdBas sam se odmorio baveci se rucnim radom u papiru .Lepak saratoga jako dobar - odlican - vrlo čist akrilic.proziran i savitljiv. Prosto čovek da ne veruje. Slucajno kupljen u lokalnoj farbari... :)vrlo brzo suši..Crni papir kupljen u knjižari raško..verovatno cu probati i sa furnirom? Ako se ne bude teško sekao makazama.evo fotografija.Naravno nisam mogao da izdrzim, juce sam isprobao jednu a danas i stereo.Mnogo bolje rade nego prethodna varijanta. A prvereno i merenima u odnosu na prethodnu verziju.U istim uslovima...
drVelinov Napisano Decembar 31, 2013 #2 Napisano Decembar 31, 2013 Da prostis na sta si ih nadenuo, mislim nemam informaciju od ranije. pozdrav
drVelinov Napisano Decembar 31, 2013 #4 Napisano Decembar 31, 2013 Ubavo i i nteresantno, znaci truba za klasican svileni visokotonac, kako sviri, odnosno sta najvise menja?
prophet Napisano Decembar 31, 2013 #5 Napisano Decembar 31, 2013 juce i danas sam sklopio par probnih papirnih horni.Horna je eksponencijalna sa kruznim zavrsetkom.sajz faktor 1, Fo=520Hz cca. R grla 43mm itdBas sam se odmorio baveci se rucnim radom u papiru .Lepak saratoga jako dobar - odlican - vrlo čist akrilic.proziran i savitljiv. Prosto čovek da ne veruje. Slucajno kupljen u lokalnoj farbari... :)vrlo brzo suši..Crni papir kupljen u knjižari raško..verovatno cu probati i sa furnirom? Ako se ne bude teško sekao makazama.evo fotografija.Naravno nisam mogao da izdrzim, juce sam isprobao jednu a danas i stereo.Mnogo bolje rade nego prethodna varijanta. A prvereno i merenima u odnosu na prethodnu verziju.U istim uslovima...Jedva cekam da ih cujem. Ja bih ostavio papir pod uslovom da je u originalom stanju sa prednje, vidljive strane.
ZZZ Napisano Decembar 31, 2013 Autor #6 Napisano Decembar 31, 2013 skoro sve, ali i pojacava nivo zvucnog pritiska. Jedva cekam da ih cujem. Ja bih ostavio papir pod uslovom da je u originalom stanju sa prednje, vidljive strane. moze da se izvede i da papir bude ne tretiran sa strane pogleda, ali je malo teže.u principu to nije bas najbolje jer bi se posle par meseci nepremazan papir isprljao od prasine.Može da se tretira i nekim mat lakom..
Nesic Napisano Decembar 31, 2013 #7 Napisano Decembar 31, 2013 verovatno cu probati i sa furnirom? Ne znam, to ćeš morati ti da nam kažeš Aj srećna Nova
ZZZ Napisano Decembar 31, 2013 Autor #8 Napisano Decembar 31, 2013 ma hoću sigurno... zbog toga sam i testirao kako se ovo sklapa i testirao i sotver za odredjivanje listića uzdravlje :
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah