Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

Kupio bih sto jeftinijiu Lampuceru, moze i skutijana a i ne mora. Bitno mi je da je sto kvalitetnija varijanta a da nema mnogo nepotrebnih ulaza poput XLR-a ili vise optickih. Meni treba opticki i/ili USB [sta je bolje] ulaz. Ako nekom vrsi posao imam Sony DTC-790 koji bih dao uz doplatu za Lampuceru.

• Odgovora 16
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Popularni dani

Aktivni članovi u ovoj temi

Napisano

Uf, ne znam. Ne razumem se u detalje ali sam citao i ispada da je Lampucera najbolje resenje kao DAC za skromne novce. Moj prvi "dac" je bio sony mds-je520 a sad imam ovaj dtc pa bih nesto konkretnije a da ne kosta mnogo. U tom slucaju neki ima digital ili optical input, da izvucem sa integruse signal.

Napisano

Ja imam Lampuceru, ali nemam usb ulaz. Slusam je preko SPDIF kabla. Ima i opticki, ali ne slusam ga.  Mozda je pametnije da nadjes polovni HI RES Music strimer. ( nov je kostao oko150 E). Moj kum ga ima i prezadovoljan je. :oke: On odlicno  zvuci. Kod polovnih Lampucera otvori cetvoro ociju. Svasta se prodavalo. Kreni s nekim iskusnijim ako hoces da je kupis i nista bez probe u tvom sistemu. Pozdrav

Napisano

Ko Te to osudio? Ddeder malo, angažuj se, KP DAC je iz AV Impulsa. Koliko se sećam ne manje od 300€. Motivacija je poprilična :)

Napisano

To je spdif konverter sa napajanjem...imaš HRT II+ na KP po korektnoj ceni.

To je DAC+USB>sve+power_supply+worldclock set...

O ceni ne bih razmišljao. Lep je dan.

Napisano

Ovako: posto nemam mogucnosti da isprobavam Lampuceru i taj HRT II trebaju mi vasa misljenja sta je bolje. Nasao sam nov HRT II za 123e uz garanciju od 24m dok bi me Lampucera izasla do nekih 150e, mozda i jace u zavisnosti od modela. Sta je bolje?

Napisano

Ja bih išao na HRT II...Sutijano, garancija i spremno za upotrebu, a svira super.

Sa lampucerom bi dobio možda  nešto bolji zvuk, ali nemaš garanciju i ne znaš kako će svirati, tj. pitanje je kad ćeš ubosti dobro odrađen komad.

Vrlo jednostavno možeš nabudžiti eksterno napajanje preko USB-a za HRT i verovatno dobiti još bolji zvuk , a garancija ti i dalje važi...

Napisano

Nemam gde. Kako mislis nema napretka? Treba mi za Flac-ove najvise. Pretpostavljam da mi je bolje da uzmem sonar stx ili neku high-end zvucnu.

Odakle si? Ako si iz Bg uzmi neciju ( Milosavljevu ) Lampuceru i uporedi sa Sony MDom kao DACom. Uzmi u obzir da je ta Lampucera tweakovana i da se cuje mnooogo bolje od originalne.

Mozda posle testa odustanes od kupovine..

• Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...