revox Napisano Maj 16, 2020 #5127 Napisano Maj 16, 2020 4 hours ago, mrcelavi said: I još samo ovo...pa na slušanje. dobro si ga ubo ? mrcelavi je reagovao/la na ovo 1
paja959 Napisano Maj 19, 2020 #5128 Napisano Maj 19, 2020 Emore James... mrcelavi je reagovao/la na ovo 1
paja959 Napisano Maj 19, 2020 #5129 Napisano Maj 19, 2020 SRV... Spachek and mrcelavi je reagovao/la na ovo 2
paja959 Napisano Maj 19, 2020 #5130 Napisano Maj 19, 2020 Philadelphia Jerry Ricks "Empty bottle blues"..ovde kultna ploca..ako je vidis na nekoj berzi,uzimaj pod uslovom da ti odgovara jedna akusticna gitara+vokal u blues varijanti... mrcelavi je reagovao/la na ovo 1
mrcelavi Napisano Maj 19, 2020 #5131 Napisano Maj 19, 2020 Još nekoliko novih naslova dotrčalo, među njima i jedan Vangelis. Doktor je reagovao/la na ovo 1
Doktor Napisano Maj 19, 2020 Autor #5132 Napisano Maj 19, 2020 @mrcelavi Imas ovde vec negde odlican post upravo o "Vatrenim kocijama" koje je napisao @prophet i tada mi dao input da ponovo natenane i sa paznjom odslusam taj LP. Odlican 10 ! Rasa - toga ima dosta u Swe, jerbo je to njihov Swe bend, a ima ga i ovde u Srb cesto. Solidno. Ne kolektiram maxi single-ove, ni one male singlice, ali siguran sam da znas ko su The Firm i ovo je dobar ulov za imati kolekcionarski. Pokusaj da nabavis njihov prvi, moze i drugi album. Eurythmics - OK. Odlicno. Prati, osluskuj, skupljaj. Ako treba neki info, tu smo na ovoj temi. Dobro je da nas ima koji preferiramo razlicite stilove, a ti vec znas koga ces pitati za jazz, koga za blues, koga za klasiku, minimalizam . . . mrcelavi je reagovao/la na ovo 1
mrcelavi Napisano Maj 19, 2020 #5133 Napisano Maj 19, 2020 Nikad obraćao nešto na njih, uprvo slušam Oasis "Rasa" blago rečeno u čudu. Još ne kapiram šta me snašlo. Ali do sada mi se sviđa
Doktor Napisano Maj 19, 2020 Autor #5134 Napisano Maj 19, 2020 2 minutes ago, mrcelavi said: Nikad obraćao nešto pažnju na BritPop, uprvo slušam Oasis "Rasa" blago rečeno u čudu. Još ne kapiram šta me snašlo. Jedno je sigurno svi Englesi pre ili kasnije uđu u fazu Indijskkog uticaja. Put svile, put konoplje, put polja maka . . . . otud' i taj uticaj.
mrcelavi Napisano Maj 19, 2020 #5135 Napisano Maj 19, 2020 Izvinjavam se, moja greška Grupa je RASA a album Oasis i da jesu Šveđani u pitanju. Došlo je do zabune usled dobro poznatog imena na naslovnoj.
Doktor Napisano Maj 19, 2020 Autor #5136 Napisano Maj 19, 2020 5 minutes ago, mrcelavi said: Izvinjavam se, moja greška Grupa je RASA a album Oasis i da jesu Šveđani u pitanju. Došlo je do zabune usled dobro poznatog imena na naslovnoj. Ja vid'o spoljni omot sto si slik'o i bilo mi jasno. Btw, posedujem. Btw, nema potebe da se izvinjavas,. Sve OK. mrcelavi je reagovao/la na ovo 1
mrcelavi Napisano Maj 19, 2020 #5137 Napisano Maj 19, 2020 15 minutes ago, Doktor said: @mrcelavi Imas ovde vec negde odlican post upravo o "Vatrenim kocijama" koje je napisao @prophet i tada mi dao input da ponovo natenane i sa paznjom odslusam taj LP. Odlican 10 ! Rasa - toga ima dosta u Swe, jerbo je to njihov Swe bend, a ima ga i ovde u Srb cesto. Solidno. Ne kolektiram maxi single-ove, ni one male singlice, ali siguran sam da znas ko su The Firm i ovo je dobar ulov za imati kolekcionarski. Pokusaj da nabavis njihov prvi, moze i drugi album. Eurythmics - OK. Odlicno. Prati, osluskuj, skupljaj. Ako treba neki info, tu smo na ovoj temi. Dobro je da nas ima koji preferiramo razlicite stilove, a ti vec znas koga ces pitati za jazz, koga za blues, koga za klasiku, minimalizam . . . Da sećam se tog posta o Vatrenim kočijama a Vangelisa se kroz maglu sećam još dok je svirao sa Aphrodite's Child. Čeka se smanjivanje ove napasti zvane Covid19 pa kreće ozbiljnija potraga u Vinyl el dorado zvanom Stockholm, grad prepun prodavnica vinila ali je posebna draž kupovina na Flea marketima čeprkanje po kutijam prepunim svakojakih muzičkih uspomena.
Doktor Napisano Maj 19, 2020 Autor #5138 Napisano Maj 19, 2020 Markiraj od lokalnih : https://www.discogs.com/Radka-Toneff-Winter-Poem/release/11902092 https://www.discogs.com/Radka-Toneff-Steve-Dobrogosz-Fairytales/release/11810527 https://www.discogs.com/Karin-Krog-Dexter-Gordon-Some-Other-Spring-Blues-And-Ballads/master/275918 https://www.discogs.com/Bill-Evans-Bobby-Hutcherson-Karin-Krog-Archie-Shepp-Live-At-The-Festival/master/301748 https://www.discogs.com/Karin-Krog-John-Surman-Cloud-Line-Blue/master/275919 to bi bilo od jazz-a za pocetak. A, od elektro pop-a meni i dan danas omiljeni Fra Lippo Lippi Imam ovaj album i sam je VRH : https://www.discogs.com/Fra-Lippo-Lippi-Songs/master/51700 Synth Pop do yaya. mrcelavi je reagovao/la na ovo 1
mrcelavi Napisano Maj 19, 2020 #5139 Napisano Maj 19, 2020 Hvala na preporukama obratiću pažnju. Btw, viđaš li Groznog. Izgubili smo kontakt od kada je napustio forum nam diyajreski . Jednom mi reče da ste stari drugari, pozdravi ga puno ako se čujete.
paja959 Napisano Maj 19, 2020 #5140 Napisano Maj 19, 2020 Pre sat vremena, mrcelavi reče Da sećam se tog posta o Vatrenim kočijama a Vangelisa se kroz maglu sećam još dok je svirao sa Aphrodite's Child. Čeka se smanjivanje ove napasti zvane Covid19 pa kreće ozbiljnija potraga u Vinyl el dorado zvanom Stockholm, grad prepun prodavnica vinila ali je posebna draž kupovina na Flea marketima čeprkanje po kutijam prepunim svakojakih muzičkih uspomena. ovaj link meni stalno baca PFM: https://brommarecords.com/?gclid=EAIaIQobChMIt4HBo7fA6QIVOE3CCh143gmEEAEYASAAEgLqf_D_BwE mozda i znas vec radnju,mozda je samo pametno sve uslikano,a radnja u sustini qrton,na nesto slicno sam se upecao vec jednom u Fort Lauderdale,gde sam na osnovu interneta i fotki mislio da idem u rudnik zlata za LP,a ispusio sam lulu mira na licu mesta..vidi-javi valja li cemu..cisto da znamo
mrcelavi Napisano Maj 19, 2020 #5141 Napisano Maj 19, 2020 12 minutes ago, paja959 said: https://brommarecords.com/?gclid=EAIaIQobChMIt4HBo7fA6QIVOE3CCh143gmEEAEYASAAEgLqf_D_BwE Nisam bio do sada, dosta je daleko od mene i retko idem u taj deo grada što ne znači da ne navratim s namerom. Možda se malo više od drugih reklamiraju i plaćaju Googlu. Generalno gledano cene vinila ovde su dosta napumpane ali to ne znači da ne može po pristojnim cenama da se nakupuje. Najače prodavnice su na Sodermalmu i ima ih bar desetak sa zaista dobrim izborom naslova.
paja959 Napisano Maj 20, 2020 #5142 Napisano Maj 20, 2020 veselo neko drustvo Woland and Doktor je reagovao/la na ovo 1 1
Doktor Napisano Maj 20, 2020 Autor #5143 Napisano Maj 20, 2020 1 minute ago, paja959 said: veselo neko drustvo Vise puta ! Btw, koliko imas primeraka/izdanja ?
paja959 Napisano Maj 20, 2020 #5144 Napisano Maj 20, 2020 pre 8 minuta, Doktor reče Vise puta ! Btw, koliko imas primeraka/izdanja ? samo ovo jedno..al sam se borio dok nisam nasao neko dobrozvucece..London/DE
Doktor Napisano Maj 20, 2020 Autor #5145 Napisano Maj 20, 2020 7 minutes ago, paja959 said: samo ovo jedno..al sam se borio dok nisam nasao neko dobrozvucece..London/DE Ehhhhhhhh . . . . prati jos jedno takvo . . . . msm, kao u onom kvizu Milioner/Milijunas - pomoc prijatelja. Imam neku "krshinu" od primerka, ne secam se ni koja je . . . nije vredna za pustiti, sem da se kao, eto, ima ova kultan album, sto bi rek'o @Wolandda se malo qrtzm. Da sada ne otvaram rane/teme - ovaj album The Mayesties Request vs. Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band . . . koji je bolji. Tebe i mene izuzimam iz ove debate, jerbo na Keca idu nasa 2 glasa na Satanu i "Kamenje koje je kotrlja". Woland and paja959 je reagovao/la na ovo 1 1
paja959 Napisano Maj 21, 2020 #5146 Napisano Maj 21, 2020 pre 17 časa, Doktor reče Da sada ne otvaram rane/teme - ovaj album The Mayesties Request vs. Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band . . . koji je bolji. Tebe i mene izuzimam iz ove debate, jerbo na Keca idu nasa 2 glasa na Satanu i "Kamenje koje je kotrlja". nema dileme.. Doktor je reagovao/la na ovo 1
paja959 Napisano Maj 21, 2020 #5147 Napisano Maj 21, 2020 Donald Fagen... Woland and Doktor je reagovao/la na ovo 1 1
Doktor Napisano Maj 21, 2020 Autor #5148 Napisano Maj 21, 2020 11 minutes ago, paja959 said: Donald Fagen... . . . Kako je to dobar album. Vrh ! paja959 je reagovao/la na ovo 1
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah