Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

Bejah prosto zatrpan zaostalim epizodama nekoliko TV serija. :)

No, naslo se malo i vremena za ovaj "biser" . . .  BASF izdanje ( sam spic, vrh, dezert za kolekcionare  . . . Harmonia Mundi itakoto . . . :wub: ).

Dakle, Oskar Piterson & orkestar - standardi. I to kakvi. 

op1.jpg

op2.jpg

op3.jpg

Napisano
4 minutes ago, Woland said:

yess.. mada:
. . . 

True . . . slusah ja i Volodosa pre neku godinu na Kolarcu kako je "razbio" Dolinu Oberona da je u publici bio neko vreme tajac . . . ali ipak , Berman je Berman za Lista. IMO, narafski. 

Napisano

slušah danas na RBG2 Andre Wattsa, pustili istu numeru, otpao sam tokom vožnje.. tim tragom sam krenuo do Bermana, koji je naravno neprikosnoven..

mada i Andre nije mačiji kašalj.. bilo bi gusto međ njima trojicom

Napisano

Bese malo u nekim momentima tesko sa prethodnom plocom, tacnije soundtrack-om koji je radio Filip Glas, te posegnuh za sektorom u polici sa "teskom artiljerijom", fifilisticarskim albumima, ne mozda toliko sa muzickom sadrzajima i izvodjenjima koja se ne zaboravljaju, ali su zaista vrhunska muzicki opremljena, snimljena i zvuceca izdanja.

Dakle, Jacintha, album Lush Life iz 2001 godine, 180 gr Audiophile Vinyl ( ma sta to znacilo ) + bonus LP sa po jednom numerom na 45 rps 

Izdanje Groove Note.

Snimljeno vrhunski, Jachinta sasvim korektan vokal, peva standarde, band koji je prati je uredno profy . . .  @pakonja, zapisuj ! :jump:

Referentnan naslov za audiofilske sedeljke, razne clash-ove sprava, ostalih djunti, na prvom mestu fina muzika za relax. 

ja1.jpg

ja2.jpg

ja3.jpg

Napisano
26 minutes ago, Zen Mod said:

Čiko , a sto ti ta ručka stoji ukrivo.......

:smesna:

Ti bas danas resio da me nervozirash . . . :tease:

Sta ces, ovo je originalni prosek od autora na armboard-u, tzv. "mirror image" . . . :roll1:

Necem vise slikam do druge polovine septembra kada sve bude namikereno kako treba.

Hebe me sto imam jos jedan blank armboard i onaj na kome je Jelicic, naci ukupno komada 3. 

Novopridoslo iz US, Hurst motorce je ovde bitno ( @AR2, @paja959, @Zen Mod :BeerMugCheers:), pa caura, pa tanjir, pa balansiranje aka "upucavanje" baze, tako da Zene  . . . :worship:

Napisano

jbga , i ako te nervoziram , ti trenutno bas imas lever da mi vratis , pa da ne doneses :smesna:

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...