Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

Cuj primio. Voli on to, al jos nije svestan. Vec ga vidim kako  zakrvavljenih ociju pretura po plocama, i panicno smiruje srce ECM-om uzdrhtalo. Bice on prvi Cile Mile Ninja. Isuse Koka, tak Sumadiski zvuci..... kuzis dvojka... :crkavanje:

Pozdrav

Napisano

Prob'o ja, al' me baca u depresiju... :( (inače bih rek'o da je odličan, no, ne paše mi uz ovo vreme kad je i inače sve usporeno i pretty damn down...)

Napisano

Jel to znači da je Američko, Blue Note izdanje?

P.S. nači primio se na cile-mile :)

Jeste BN ... ali, cuj A. Lenox pa cile-mile :-O ... nema ovdje ni sekunde,suvog, ping-pong jazza :)

Napisano

E jbg., sad' se sam "vadi" kod "ovih". ;)

Ne m'rem ti pomoci, ali nikako. :wavecry:

Nemam sta da se vadim, ovo je za zenu u mene :) ... ona je obozava jos iz Eurythmics doba a ja je cijenim i zbog zdravog razmisljanja o danasnjem drustvu :)

Napisano

Jeste BN ... ali, cuj A. Lenox pa cile-mile :-O ... nema ovdje ni sekunde,suvog, ping-pong jazza :)

Naravno da nema, ali ipak ..... contemporary jazz, repertoar na ovom albumu su jazz standard-i ... ehhhh... da si bar uz'o "Island" izdanje, pa i nekako da se "provuces" kod "ovijeh", ali ti "nagazio" BN ..... cile-mile... jbg. :)

Napisano

bem ga doco sad ti možeš meni da napišeš ono što ja tebi napisah za Falco :wink2:

post-38-0-41667000-1419271799_thumb.jpg

al žena napravila stvarno dobar album

zaturio ga neđe u ćoše ormana pa sad nalećeh na njega

Napisano

Naravno da nema, ali ipak ..... contemporary jazz, repertoar na ovom albumu su jazz standard-i ... ehhhh... da si bar uz'o "Island" izdanje, pa i nekako da se "provuces" kod "ovijeh", ali ti "nagazio" BN ..... cile-mile... jbg.

Ma jos nisam ni jedan, nego dva :) ... Amazon kasnio 3 sedmice pa sam reklamirao tako da su poslali novu amsad stize i prva i to pazi, BN sa plavom naljepnicom :)

Napisano

bem ga doco sad ti možeš meni da napišeš ono što ja tebi napisah za Falco :wink2:

attachicon.gifunion.jpg

al žena napravila stvarno dobar album

zaturio ga neđe u ćoše ormana pa sad nalećeh na njega

E ovaj da nađem... Nekada davno imao ali negde pojeo mrak... Mislim da beše Jugoton izdanje... Ali ne bih se zakleo...

Napisano

E ovaj da nađem... Nekada davno imao ali negde pojeo mrak... Mislim da beše Jugoton izdanje... Ali ne bih se zakleo...

pgp rtb

Napisano

attachicon.gifunion.jpg

. . .

Revox,

Nikada ne kritikujem muzicki izbor.

Toni je fenomenalna generalno, poseban joj je ovaj LP. Imam ga i rado ga povremeno "bacim" na VPI tanjir. :)

Promena uvek dobro dodje.

Napisano

Ma naravno za gospodju. Rispekt za nju. Pozdrav za zenu u tebe. :beta:

Ma moze i kad cile-mile ekipa skokne na kaficu da se ne podave sa ovim silnim Skandinavkama ;-)

Napisano

Dragi moj prijatelju od sudbine nemoz pobeci, pa to ti je. Necu trujem Doktoru temu, al stos mene tice, primam te u Cile Mile klub. Jos operativni sekretar i politkom kluba drug  Woland da potvrdi, pa dobro ti nama doso. Sad te nece opere ni Dunav ni Sava. :buehehe:  Ti ces biti zaduzen za propagandu i regrutovanje novijeh clanova. Druze Ninja, sretan ti novi pocetak. Drago mi je da si postao umetnicki svestan i revidiran. :party:

Napisano

Eh.... :wavecry:

Neko lose iskustvo sa RTB izdanjima ?

Da li si slusao mozda neko J. Hendrix rtb izdanje ?

Recimo, "Band of Gypsys" ili jos bolje " Are You Experienced " ?

Ako nisi, probaj nabaviti.

Mada .... nisu im cene kao na pijacama.

http://www.discogs.com/Jimi-Hendrix-Experience-Are-You-Experienced/release/3579843 ;)

http://www.discogs.com/Jimi-Hendrix-Band-Of-Gypsys/release/3787504

Da ne bude zabune, odmah i da pojasnim - rtb izdanja "Hendze" zvuce nenormalno dobro. Skoro pa Epic.

Napisano

Kod mene trenutno sve kontra. Nesto sam se rassentimentalisao, (prico s bivsu gdjom Grozni), pa onda ovo.

Martin Rev Alan Vega - Suicide

i  ovoooooooooooooooo

Andy Summers Robert Fripp - Bewitched ......PKB izdanje (sasvim ok)

post-264-0-58583100-1419273380_thumb.jpg

post-264-0-03865900-1419273389_thumb.jpg

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...