Bogdan08 Napisano Avgust 5 #67 Napisano Avgust 5 (izmenjeno) Listacu malo pa ako sta naleti ubacujem link, za ovo unitra riz cu videti ako bude pristao taj da vrne pare bice dobro a ako ne ostaje mi eq a amp cu onda izmenjati elektrolite i par tranzistora pa mozda i bude nesto od njega Vidim po poljskim forumima oni to krpe pun gas. Al prevesti nesto pa naci to je ubij Boze Izmenjeno Avgust 5 od Bogdan08
Zen Mod Napisano Avgust 5 #68 Napisano Avgust 5 taj Eq ti nicemu ne sluzi; kao prvo nema potrebe za njim, kao drugo ...... sta god uradio i kako god ga podesio, kvalitet tog Eq je takav da si samo stavio debelo cebe preko zvucnika kvalitet sprave se ogleda u tome koliko oduzme od izvornog signala, a ne u tome koliko doda to bez obzira na cenovnu klasu; ima predivnih malih pojacala koja su ispala/dokazala se kao veliki ( a neotkriveni u sirokim narodnim masama) igraci ..... jedna steta sto ja ne pamtim modele a sto se tice popravke RIZ/Unitra/Grundig ...... ja sam toliko smeca popravio u koju deceniju servisne prakse, da nemam potrebe ni pola misli da potrosim na isto ....... ne vredi truda ako imas iole prakse u elektronici ....... napravi Gainclone (odgovarajuce snage) i to ce da trci oko bilo cega sto ces polovno kupiti za 300-400E Vix je reagovao/la na ovo 1
Mikorist Napisano Avgust 5 #69 Napisano Avgust 5 Ne mora ni da pravi (ako ga mrzi) ako hoće čipamp. Fossi V3 Class D kupiš. Ne može da se napravi u DIY izvedbi da ovako malo košta. Svira za sve pare koliko košta Vix and asimze je reagovao/la na ovo 2
Bogdan08 Napisano Avgust 5 #72 Napisano Avgust 5 Mogu napraviti, najveci problem skockati kutiju da to bude cestito, no ako je fossi dobar mogo bi i njega pazariti a ove kante bataliti I da pravim neko svakako je gramofon kanta a i zvucnjaci isto
SthlmBK Napisano Avgust 5 #73 Napisano Avgust 5 Naj lakse je kupiti,zadovoljiti se. Nema nista lose u tome. Ja sam se odlucio za to duze putovanje. Propitao po forumu i odlucio se za Babelfish SET pojacalo od Zen-a. Mislim da je sam put do ostvarivanja svog sna daleko dragoceniji nego li i sam san kada ga ispunis. Lagano, deo po deo. Upoznajes ljude,postavljas pitanja na koji su ovde na forumu odgovorili vec hiljadu puta. Ali nema veze. Uvek odgovore i uvek te teraju na razmisljanje i dalje usavrsavanje znanja. Zelim ti da nadjes to sto trazis. Pozdav.
Bogdan08 Napisano Avgust 5 #74 Napisano Avgust 5 Upravo tako, i ja sam volim da sklapam jer to ima dusu, i auto sam polagano sklapao i svaki put po malo i naravno bude ti drago na kraju. Jos malo moram videti da skupim novaca pa da skontam sta cu ali verovatno je diy dobra opcija jer sam dobar sa sklapanjem
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah