Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

Nisam znao da je rodjendan, a ovako je jos bolje .... jos da se rijesim svastike :respect:

Ма ћути упао сам када је таст нешто лупао чекићем па сам битисање у кући смањио на што краће. А што се тиче свастике :respect::w00t::friends:
Napisano

Nije bash novopridoslo al' tek veceras sam uzeo da zalemim chipove na adapterske plocice - j*balo ga jato magaradi ko je ukinuo DIP chipove...post-20-0-14737200-1313620592.jpg

Napisano

Pedja, znas kako sam se naopticio - stavim normalnu naglavnu lupu a izmedju nje i oka sajdzijsku. Onda udahnem duboko, ne disem, i lemim dok ne padnem u nesvest... :buehehe: Aco, stigli ispravni adaptercici pa rek'o ajd' da probam pre nego sto krenem na Zvezdaru - kad ono, uspelo :D

Napisano

Pedja, znas kako sam se naopticio - stavim normalnu naglavnu lupu a izmedju nje i oka sajdzijsku. Onda udahnem duboko, ne disem, i lemim dok ne padnem u nesvest... :buehehe:

Džaba ti to ako ne možeš da zalemiš između dva otkucaja srca...
Napisano

Pedja, znas kako sam se naopticio - stavim normalnu naglavnu lupu a izmedju nje i oka sajdzijsku. Onda udahnem duboko, ne disem, i lemim dok ne padnem u nesvest... :buehehe:

A da sacekas ti neke adaptere sa Brajovim kodom :msn-rofl:
Napisano

Prinove od prošle nedelje, sada sa zamenjenim kalemom, malko ispod 1 Ohm...

zvucnjak ti ima rupu!

Više nema..

post-848-0-70494300-1314566740.jpg

Napisano

Pošto u okolini verovatno nema vukodlaka, srebro nije bilo zanimljivo :) Kakvi su slušni utisci, je li vredelo truda?

Napisano

Kakvi su slušni utisci, je li vredelo truda?

Modifikacija drajvera ili dodavanje phase plug-a?

Jeste i jedno i drugo...što se tiče ovog drugog radi posao, sada se visoki čuju ne samo u jednoj tačci...

Napisano

Ко ти је радио преправку?

Imaš pravo tri puta da pogadjaš...pogledaj pažljivije fotografije..
Napisano

Modifikacija drajvera ili dodavanje phase plug-a?

Jeste i jedno i drugo...što se tiče ovog drugog radi posao, sada se visoki čuju ne samo u jednoj tačci...

Pitao sam i za jedno i za drugo, i dobio odgovor na obe stvari :)

Na kraju, bitno je da si zadovoljan ;)

Napisano

A sa cime ih guras posto je omaza 1 ohm?? :laugh1tooht:

0.8Ohma reče, ne 1.0 :) Ne brini se, ima pojačalo i za to... malo nesvakidašnje rešenje, ali većina ljudi koji su mojih godina i stariji, sećaju se starih drajvera koji su ne retko bili reda veličine 16 i 32 oma. Danas svako iole pristojnije pojačalo za kola može da iznese tako niske impedanse. Kada sam bio klinac, i kaseta je bila novost i velika stvar, isto kao i TV u boji. Za moju ćeru je CD plejer u suštini prevaziđena tehnologija. To ne znači da ona ne zna šta je gramofon, ali njene drugarice u školi muziku slušaju sa telefona i prenosivih mp3 plejera. Tehnologija je strašno uznapredovala u proteklih 30 i kusur godina. To što Technics i ostali nisu imali računicu da prave pojačala za široku potrošnju koja mogu da teraju ništa ispod 8 oma, ostavilo je strašan beleg na shvatanju principa kako stvari rade i ograničilo maštu konstruktora... Ne bih da izazivam bilo kakve rasprave na temu, to obično vodi u šumski požar, pa ću sad da se popiškim na ovaj čiklić... šššššššššššššš....

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...