Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

samo se vi druzte sosnjim , naucice vas Deda da budete i Deda.peder.lazovi

Prvo mi sleduje :unsure: , treće možem al nećem :D , a ovo u sredini... nisam lud :D
Napisano

Ја, овај, о Визију све најбоље :unsure: .. само кад сам му леђанца вид`о, огрејала ме многа небеска тела.. али то иде на мој рачун

Znači častiš... Kad se to desilo ????
Napisano

Ја, овај, о Визију све најбоље :D .. само кад сам му леђанца вид`о, огрејала ме многа небеска тела.. али то иде на мој рачун

Е хвала богу да одоше ти сталци за цвеће  :D

Znači častiš... Kad se to desilo ????

Колико Ја знам да рачунам пре 45 минута  :unsure:.дискО_Сту
Napisano

Мааа нешто сам смрсио неке конце, стра` ме и да помислим да се изјалови! Мислим, да нисам, чини ми се постао би побожан, само да остане како сам смуљ`о..Ма има да се частимо ми и без тога, само да ..

Napisano

Е па убисте ме к`о бубаруса тим коментарима Вас двојица, како да Вас назовем само?! музе ли Вас помузле!

Napisano

Мааа нешто сам смрсио неке конце, стра` ме и да помислим да се изјалови! Мислим, да нисам, чини ми се постао би побожан, само да остане како сам смуљ`о..Ма има да се частимо ми и без тога, само да ..

Evo ja sam se pomerio s mesta da ne ureknem... :D

Колико Ја знам да рачунам пре 45 минута :unsure:.дискО_Сту

:D
Napisano

Одоше и енглески подметачи за књиге  :unsure:.Значи да закључам оглас за Војсе, сад си се опарио  :D.Да спремам делове за неког Алефа   :D.дискО_Сту

Napisano

Е па убисте ме к`о бубаруса тим коментарима Вас двојица, како да Вас назовем само?! музе ли Вас помузле!

Боље и то него   : Postavljena slika    :unsure:.

дискО_Сту

Napisano

Боље и то него   : Postavljena slika    :unsure:.

дискО_Сту

Ne vredi... Ovo je za Švabe :D

Kaže "Kills on contact"... Pa kad već dođem u kontakt, mogu i da je zgazim :D

Napisano
:D:unsure::D Па не знам.. размишљам о неком неког Marantz-у, чуо сам да их млоого купују...
Napisano

Idem ja da gledam povratak Džedaja BR R.I.P. :unsure: Fali nam Džedaj smajli (ali ne Vejder, nego Obi Van :D )Lak' noć društvo ...

Napisano

Ха, ал видите ово: Postavljena slika!

Звао Ја човека и рекао му да мој другар има два комада ал не знам дал хоће да прода!

И сад ме тај Бранко свако мало зове да пита : Јел има нешто ново ?

:unsure:

дискО_Сту

Napisano

Deda, ima jedan moj znanac na tavanu neka dva lansinga od po 50 cm ili kako li se već zovu...altec ili nešto...Ne znam hoće li ih baciti... :unsure::D :D :)

Napisano

Deda, ima jedan moj znanac na tavanu neka dva lansinga od po 50 cm ili kako li se već zovu...altec ili nešto...Ne znam hoće li ih baciti...  :D:) :) :unsure:

Какво црно бацање, давај овамо у мој музеј!Има још места  :D.Извидај па јављај :).дискО_Сту
Napisano

Какво црно бацање, давај овамо у мој музеј!Има још места  :unsure:.Извидај па јављај :).дискО_Сту

Pa, ti si kao i taj Branko! Morat ću promijeniti broj telefona i mail... :DNema zvučnika...Samo sam htjeo da vidiš što si napravio jadnom čovjeku! :D
Napisano

Pa, ti si kao i taj Branko! Morat ću promijeniti broj telefona i mail... :DNema zvučnika...Samo sam htjeo da vidiš što si napravio jadnom čovjeku! :D

Ја ништа не продајем, само скупљам  :unsure:.дискО_Сту
Napisano

Ха, ал видите ово: !Звао Ја човека и рекао му да мој другар има два комада ал не знам дал хоће да прода!И сад ме тај Бранко свако мало зове да пита : Јел има нешто ново ? :unsure:дискО_Сту

branko prodao po 75 , al' moze da dobije nazad samo po 110 ........ komad :Dnema iz muzeja napolje , sem za ckupe novce :D
Napisano

Ја ништа не продајем, само скупљам  :unsure:.дискО_Сту

A da otvoriš neki thread o starim driverima, nazivima istih i mogućom upotrebom? :D
Napisano

A da otvoriš neki thread o starim driverima, nazivima istih i mogućom upotrebom? :unsure:

jes ti kad citao Alan Forda ?znas sta biva kad Br. 1 pocne svoje price ........ :D
Napisano

sta bi sa magarencetima ?

Uskoro, savatao sam komsiju stolara da iskroji medijapan i univer koji imam na meru... Amp mi malo kvari entuzijazam, dobar je samo da usvira burrose...

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...