Jump to content

Preporučeni Komentari

• Odgovora 13
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Popularni dani

Aktivni članovi u ovoj temi

Napisano

:)Nema šta, dobro si ga provalio...a kutija je definitivno mnogo ružnija od ove!Svejedno bih voleo da čujem kako svira!

Napisano

U svakom slučaju, i ja sam radoznao da čujem i uporedim ovaj inkriminisani DAC od 600$, zatim Yulong D18 koji je 700$, i W4S DAC-1 i DAC-2 koji su 1k i 1,5k$....samo, kako li doći do svega toga...?Čim se dokopam 4.000$, će ih sve pokupujem, uradim opširno testiranje i poređenje. Onda vam sve ovde potanko elaboriram. :laugh1tooht: Odoh sad da spavam, i sanjam Weiss DAC 202, što i anubisu želim. :buehehe:

Napisano

U svakom slučaju, i ja sam radoznao da čujem i uporedim ovaj inkriminisani DAC od 600$, zatim Yulong D18 koji je 700$, i W4S DAC-1 i DAC-2 koji su 1k i 1,5k$....samo, kako li doći do svega toga...?

Čim se dokopam 4.000$, će ih sve pokupujem, uradim opširno testiranje i poređenje. Onda vam sve ovde potanko elaboriram. :laugh1tooht: Odoh sad da spavam, i sanjam Weiss DAC 202, što i anubisu želim. :buehehe:

Recept funkcionise godinama...

Uzmes kredit, jos malo kad sve prsne nisi nikom nista duzan a imas to sto si teo. :sleep1:

Napisano

ma daj bre Boki, to mu dodje ko sa mikrofonom.. chip kosta 65 dolara, ostala boranija jos manje...koliko kontam, bitno je znati napraviti a ne kupiti...odo da igram Dishonored a posle na spavanje i da sanjam VW Passat 2.0, on je otprilike ko weis dac ali sa placenom carinom...

Napisano

Recept funkcionise godinama...Uzmes kredit, jos malo kad sve prsne nisi nikom nista duzan a imas to sto si teo. :sleep1:

Poenta je ko i kome odobrava kredite, i na koji način? To da svako nekoliko ovde sve prsne pa niko kredite ne vrati je postalo nešto kao ciklična konstanta.

i da sanjam VW Passat 2.0, on je otprilike ko weis dac ali sa placenom carinom...

Sreća tvoja što Kuzma nije u blizini. :buehehe:
Napisano

sanjam Weiss DAC 202, što i anubisu želim.

Moji snovi su daleko od limenih kutija, sto i vama zelim. Ako u vasim snovima ima mesta samo za nesretni Weiss ... bolje da cutim.
Napisano

Ne znam nista o uredjaju ali znam o kutiji, kutija ti je za intel atom maticne ploce i kosta 300kn ili nesto manje, znaci dobijas ispravljac sa njom i jos ima unutra uska dugacka PCB sa nekim kondenzatorima i ic stabilizatorima, kutija je teska i plastificirana i sa strane ima perforacije za dva mala ventilatora a od nazad standardno nema nista iliti dolaze konektori koji su na maticnoj ploci, inace je kutija manja od A4 formata papira.Koriste isti DAC ali razlicite PCB.http://www.ebay.co.uk/itm/DAC-Dual-ES9018-balanced-unbalanced-/221143833220?pt=US_Home_Audio_Amplifiers_Preamps&hash=item337d331a84http://www.ebay.co.uk/itm/ES9018-DAC-PCB-FREE-PROGRAMMED-MICROCONTROLLER-/321008885161?pt=US_Home_Audio_Amplifiers_Preamps&hash=item4abd9edda9

Napisano

Ova sastavljena dual varijanta izgleda interesantno. Mislim da je kolega Woland otvorio tread u vezi sa tim DAC-om.Ja bi to pazario, samo da nađem negde neke utiske tj. da ga je neko probao :).

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...