ManicP Napisano Februar 2, 2012 #1 Napisano Februar 2, 2012 To whom it may concern, kao što naslov kaže: Samuel Groner - "Operational amplifier distortion" http://www.sg-acoustics.ch/analogue_audio/ic_opamps/pdf/opamp_distortion.pdf Seo čovek i ispremeravao 59 tipova operacionih pojačavača (što IC, što diskretnih), koliko sam bacio pogled obrađeno je dosta toga što se arči u audiu. Dokument je nekih 500 strana, sa metodologijom merenja, graficima i sl
ZZZ Napisano Februar 2, 2012 #2 Napisano Februar 2, 2012 Sjajan rad, mnogo vise od clanka...btwtu sam i pronasao informaciju o Sound skulpture op...
dvv Napisano Februar 24, 2012 #3 Napisano Februar 24, 2012 Sjajan rad, mnogo vise od clanka... btw tu sam i pronasao informaciju o Sound skulpture op... Svaka mu čast, ali kada se sve sabere, na kraju izađe na isto ili jako slično - op amp u celosti dolazi na svoje tek kada dobije diskretni izlazni strujni pojačavač. Što je i logično, nije lako spakovati u ono malo kućište neke tranziostore koji mogu da ruknu neku ko zna kakvu struju.
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah