Jump to content

Preporučeni Komentari

• Odgovora 356
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Aktivni članovi u ovoj temi

Postovane slike

Napisano

Bogami, samo da Vam javim da bi ja ovo slusao, bez da Vas lazem. :guitarplayer:Jes da ne sekli, ali svira...halal mu koga ga smisli... :wink2::drinks:

Napisano

Turićemo ti ozgo dve sijalice od 25 sveća, samo vidi oš obične il minjonke... :wink2:

Napisano

bem mu misa bio sam u nemackoj za vikend i u jednoj kafani video fantasticne sijalice, balon je oridjidji ovakav:

Postavljena slika

a ovo sto svetli uradjeno skroz ko audio cev, ma milina.

zaboravio da slikam i da pitam gde ima da se kupi

ko bude pravio neko SIT sokocalo, moze da vara mase da mu sviri neka stara vermaht ceve umesto peska

Napisano

ma mislio ja, metim neku jevtinu cevku i upalim samo grejanje...da sekli.. :wink2:

Napisano

....... :wink2:

kad napravim ZM SIT , nosi ga i slusaj1,5 stage , no nfb , DC coupled all the way , 15-20W/8R
Napisano

to ces se izd sa BBnije gumica da se istrosi ............ :rofl:jedino treba docekati - smislio sam ga ima 4 meseca , a nisam ni proto napravio

Napisano

jedino treba docekati - smislio sam ga ima 4 meseca , a nisam ni proto napravio

Ladnjake imam, taman da ih utrosim pametno...Nego kakva je razlika izmedju onije Vfet u onom sony i tih SIT...jel mu to dodje isti q...vasac :acute:
Napisano

:crazy:

pa da , samo ti treba par ovoga ............ a to mislim da postoji (neugradjeno u SIT 1 ili SIT 2 ) samo 4 kom u Evropi :

(onije Vfet u Sony ne mogu da prismrdu , ali moze da se napravi nesto na temu ......... ali jos slabije : http://tinyurl.com/c2hfqnn ........... no ne vredi igre u ovom slucaju)

post-2-0-06702200-1337801170_thumb.jpg

Napisano

Jes da ne sekli, ali svira...halal mu koga ga smisli... :wink2:

:drinks:

comparable MOSFET type power transistors, they can achieve 10 to 20 dB improvements in distortion performance. :guitarplayer:
Napisano

Miko - vec 4 posta nisi pomenuo Tannoy ............ :sarcastic_hand:

ne smem da pricam nista :oke:nikako ne mogu da zamislim kako ce ovo sa babelom da svira kad sad vec svira BOLESNO dobro :connie_nutzo:

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...