Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

Sta se desava sa ITCom u Beogradu??Jel su premestili radnju ili su ugasili Beograd?Na sajtu ne postoji maloprodaja Beograd, izgleda da su zatvorili.

• Odgovora 20
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Popularni dani

Aktivni članovi u ovoj temi

Napisano

Sta se desava sa ITCom u Beogradu??Jel su premestili radnju ili su ugasili Beograd?Na sajtu ne postoji maloprodaja Beograd, izgleda da su zatvorili.

Штеро, радња не ради од марта месеца ове године, зато и ниси могао да нађеш.
Napisano

pa ako nisu u Ruzveltovoj, možda su prekoputa (u Ruzveltovoj)

:guitarplayer:mislis tacno prekoputa - novo groblje?
Napisano

Ne samo da su zatvorili radnju u Beogradu, mislim da idu sigurnim putem u propast... sada kada ste pokrenuli temu setih se da sam ih proletos zvao da naručim neke drajvere, rekli su mi da će se javiti za par nedelja kada skrpe bar soma evra porudžbinu od te firme... ja sam u medjuvremenu odustao ali oni izgleda još uvek nemaju "kritičnu masu"...

Napisano

Ne samo da su zatvorili radnju u Beogradu, mislim da idu sigurnim putem u propast... sada kada ste pokrenuli temu setih se da sam ih proletos zvao da naručim neke drajvere, rekli su mi da će se javiti za par nedelja kada skrpe bar soma evra porudžbinu od te firme... ja sam u medjuvremenu odustao ali oni izgleda još uvek nemaju "kritičnu masu"...

jesu li to oni za koje si rekao da su duplo jeftiniji od dayensa?
Napisano

kake veze ima itc sa gorenavedenim?

Alo bato, zar ti nisi čuo za diyofftopic.rs? :rofl:
Napisano

kake veze ima itc sa gorenavedenim?

ako itc prodaje elektroniku za traktore, onda nema
Napisano

jesu li to oni za koje si rekao da su duplo jeftiniji od dayensa?

Nije baš duplo, par drajvera kod njih sam platio 200, majstor iz Dayensa iste je nudio za 350.....sada su u čabru, koliko shvatam, i jedni i drugi..
Napisano

za odlazak u čabar, izgleda, nije bitna cenanisam primetio da je majstor iz dayensa u problemima, bar ne više od drugih koji se bave hajfajem

Napisano

za odlazak u čabar, izgleda, nije bitna cena

bitno je da švajsovanjenije u chabrusad mi stupamo na scenu - ajmooo majstori...http://www.youtube.com/watch?v=zePbCiUGMo0
Napisano

bitno je da švajsovanjenije u chabru

hm...nije?

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...