Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

Pet saglasnih na dva komada na lageru... Ovo je ozbiljno štivo... :msn-rofl:

• Odgovora 107
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Aktivni članovi u ovoj temi

Postovane slike

Napisano

Jel 38$ manje od 77$ ?http://www.ebay.com/itm/TE7022-24Bit-96Khz-USB-Coaxial-Converter-I2S-IIS-Out-/260852745560?_trksid=p3286.m7&_trkparms=algo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D2%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D3446952386600743467

Napisano

Pet saglasnih na dva komada na lageru... Ovo je ozbiljno štivo... :msn-rofl:

Inače, nema više ni ta 2. Sada je stanje 0. :msn-rofl: ...ali ipak i dalje stoji ponuda na ebay-u za prodaju, new items.
Napisano
Nekada je manje u stvari više. Dodaj poštarinu 20$ za prvi i 12$ sa svaki sledeći komad, zatim nije predviđeno slanje za Srbiju.Uređaj nema Al kutiju, BNC izlaz i razdvojni trafo. Bar vizuelno je lošije odrađena štampa i lošije posloženo.Teralink-X2 potpisuje firma sa imenom, pa kakva god da je, a ovo deluje ozbiljno urađeno. Ovaj drugi zaista deluje kao (bar malo) lošija kopija.Ne kažem da bi u praksi bilo razlike kada je zvuk u pitanju, ali samo poštarina i to što je bez Al kutije je bar meni dovoljno da idem na full gotovu varijantu koja ima baš sve, i stiže direkt na kućnu adresu bez nekih vratolomnih kombinacija.
Napisano

Nekada je manje u stvari više. Dodaj poštarinu 20$ za prvi i 12$ sa svaki sledeći komad, zatim nije predviđeno slanje za Srbiju.

Uređaj nema Al kutiju, BNC izlaz i razdvojni trafo. Bar vizuelno je lošije odrađena štampa i lošije posloženo.

Teralink-X2 potpisuje firma sa imenom, pa kakva god da je, a ovo deluje ozbiljno urađeno. Ovaj drugi zaista deluje kao (bar malo) lošija kopija.

Ne kažem da bi u praksi bilo razlike kada je zvuk u pitanju, ali samo poštarina i to što je bez Al kutije je bar meni dovoljno da idem na full gotovu varijantu koja ima baš sve, i stiže direkt na kućnu adresu bez nekih vratolomnih kombinacija.

post-39-0-01439200-1318618789_thumb.jpg

Free shiping

Kutija i ne treba jer može da se ubaci u DAC ( Lampuceru ili neki drugi) kao dodatni ulaz.

Napisano

post-39-0-01439200-1318618789_thumb.jpgFree shipingKutija i ne treba jer može da se ubaci u DAC ( Lampuceru ili neki drugi) kao dodatni ulaz.

Onda odeš na see details, klikneš na najbližu zemlju u koju isporučuju, a to je Hrvatska, i dobiješ ovo što sam pre napisao.Meni se sviđa kao zaseban uređajčić sa svojom kutijicom, a tebi odgovara da se ubaci u DAC. Stvar izbora i potreba.
Napisano

Prijavljujem se i ja za jedan... Stiču li se uslovi za GB ?

Napisano

Vid' ko se javio. Vas dvojica zajedno ne možete da donesete ni ono što samo jednom od vas treba :buehehe:Računam da se Gujica javi ako konta da ima načina. Ako nam on to ne dovuče, niko neće.

Napisano

Evo najjeftinija opcija konvertera, za sada (sa nativnim 24/96). Ako netko proba, neka javi rezultate barem na PM :wink3: .....http://www.ebay.com/itm/HA-INFO-U2-Native-24bit-96k-USB-SPDIF-TOSLINK-Converter-dts-AC3-/260855955198?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3cbc39fefe

Napisano

ja sam mislio 1 komad, ovu temu nisam ni čitao.u slučaju gb to ide malko drugačije ili pojednostavljeno NEMA ZAJEBANCIJE.znači izdogovarajte se koji model i koliko pa da vidimo za dalje.oće piški-neće piški prenemaganje me ne zanima.naravno i uslov da zvučnjak radi finansijski deo i kasniju distribuciju, ja nisam mazohista.

Napisano

..............naravno i uslov da zvučnjak radi finansijski deo i kasniju distribuciju, ja nisam mazohista.

E al mi ga uvali svaka ti dala :buehehe:Još ja hteo da izbegnem sebe iz organizacije i finansija jer nemam Gagijevih živaca da brišem uplakane nosiće ukoliko ih bude.što sam pisao pravinik koji đavo ako i dalje ima nešto da ne valja :)
Napisano

Ko na Vidikovac ak' i malo stoji, više vidi no onaj pod brdom.Pozdrav sa drugog brda...

Napisano

što sam pisao pravinik koji đavo ako i dalje ima nešto da ne valja :)

sinko ti sa tim pravilnikom skakućeš po santi. ima i ono ispod vode pogolemo.znači ako se nekakop dogovorite koliko komada kojeg i od koga, sledi ekspresna komunikacija da bi se željena količina zatekla da ne bi bilo ko sa fetovima "dok se gladan nakani na sranje" a ono otišlo (pa se čeka sledeća rolna papira)ovo ima poveću cenu po komadu i nema zaebavanja.

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...