ManicP Napisano Jul 9, 2011 #23 Napisano Jul 9, 2011 Aj, aj, ser... :pioneer:Kolko da znam di da gledam ako dobijem opet želju da sam pravim USB kabl. 'Bo me kabl...
RSB965 Napisano Jul 10, 2011 #24 Napisano Jul 10, 2011 Evo nekih primera...mozes i dva odvojena kabla da koristis (slicno na drugoj slici samo je zaliveno u gumi/plastici)...http://imageshack.us/photo/my-images/204/usbkonstrukcija.png/http://imageshack.us/photo/my-images/836/wireworldultravioletusb.png/
zeratul Napisano Oktobar 5, 2011 #25 Napisano Oktobar 5, 2011 Ja sam moj Audigy 2 jedva naterao da radi na 64bitnom win7!
ZZZ Napisano Oktobar 7, 2011 #26 Napisano Oktobar 7, 2011 Ja sam moj Audigy 2 jedva naterao da radi na 64bitnom win7!Firewire kabl je dobar moze se oskoristiti i za USB konektore sa tim sto imate 1 par viska koji se ne koristiima sve potrebne shirmove...
ZZZ Napisano Oktobar 7, 2011 #27 Napisano Oktobar 7, 2011 Firewire kabl je dobar moze se oskoristiti i za USB konektore sa tim sto imate 1 par viska koji se ne koristiima sve potrebne shirmove...u principu dobre su one kartice koje imaju i Win i OSX,takve heneralno nemaju problema sa instalacijom drivera i znatno bolje zvuce.Ove koje imaju samo podrsku za win....TIPnabaviti firewire speakers by LaCieraspakovati i pristupiti Firewirw interfejsusa Oxfordovog chipa izvuci I2S bus, master clock, i SPDIFpa na konverziju...
sir Oliver Napisano Oktobar 7, 2011 #28 Napisano Oktobar 7, 2011 u principu dobre su one kartice koje imaju i Win i OSX,takve heneralno nemaju problema sa instalacijom drivera i znatno bolje zvuce.Ove koje imaju samo podrsku za win....TIPnabaviti firewire speakers by LaCieraspakovati i pristupiti Firewirw interfejsusa Oxfordovog chipa izvuci I2S bus, master clock, i SPDIFpa na konverziju...Ja sam to uradio sa USB zvučnicima. Iz CM čipa izvuko I2S i SPDIF.
ZZZ Napisano Oktobar 7, 2011 #29 Napisano Oktobar 7, 2011 Ja sam to uradio sa USB zvučnicima. Iz CM čipa izvuko I2S i SPDIF.Cmedia i Oxford chipovi uopste nisu isticmedia su USB i kao ono PCM2xxx u principu su za gadgeterade bez drivera plug and play i mokrokontrolera ne zameri ali to je potpuno druga klasaOxford pravi Firewire chipove i potpuno je drugaciji konceptkoriste se i za profesional zbog toga ih i nema u slobodnoj prodajiali ima ih u ovim uredjajima koje sam gore naveo.I behringer i LaCie imaju drivere i za Mac i za Windok griffinov Firewhave radi samo na OSX...
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah