Jump to content

Nešto baš staro


Preporučeni Komentari

  • Odgovora 26
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Aktivni članovi u ovoj temi

Postovane slike

Nažalost, radi na 110 Volti, tek treba da nabavim 220/ 110 Volt trafo, jako dugo nije uključivan tako da prvo mora da prodje kontrolu elektronike, pre svega kondenzatora.Zvučnike sam nakačio na mog starog Marantza (1060), fino sviraju, samo, može to i mnogo bolje, u odgovarajućim kutijama.Basovi su 12 inch.

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

zvucnike u propisan (no)boxamp ( mislim - komplet elektroniku - ukljucujuci i tuner ) srediti ampom gurati zvucnikeako ne smeta - ostaviti amp u tom kabinetu :hipi:

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Elektroniku (ako odlučim da zadržim celu skalameriju), svakako moram da sredim, e sad, komoda je zaista preglomazna da bi je zadržavao, pogotovo što gramofon nema upotrebnu vrednost...Za amp i tuner mogu da se urade fine drvene kutije.Mislim da (no)box varijanta neće piti vode za ove zvučnike, sada rade u open box varijanti, bas je problematičan.Ako se budu pravile kutije za ove zvučnike, sve sugestije će biti vrlo korisne.

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

super , sredi tjuner i amp i što manje diraj, ovakve stare stvari najbolje je pustiti u originalnom izgledu, ako ima mesta u kuči.

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Ne spadam u kolekcionarsku felu, uredjaj mora da ispunjava i neke tehničke/ audio reference.Sami zvučnici, u ovoj vitrini, nemaju šanse da sviraju ni blizu kao moji Kefovi koji su 10tak godina noviji.Idealno bi bilo srediti elektroniku, probati zvučnike u nekim odgovarajućim kutijama.Sa druge strane, ovo ima odredjenu kolekcionarsku vrednost, šteta rasturati...

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Prvo ću morati da se snadjem za 220/ 110 Volt trafo, da bih bilo šta mogao raditi.Hmm, gramofon.. Bez obzira što sam promenio dosta gramofona od kojih neki i nisu bili nešto, mislim da je ovaj ispod granica prihvatljivosti, pre svega zbog ruke.Dalje, predvidjeno je korišćenje kristalnog pick-up-a, nisam siguran da su '61-e MM glave bile u upotrebi. Za sada sprava stoji, gledim je, ako se odlučim za sredjivanje trebaće mi sva pomoć prijatelja sa foruma, pogotovo onih koji voledu cevke! :Viannen_loungelizard:

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

    • Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
×
×
  • Kreiraj novo...