Jump to content

Preporučeni Komentari

• Odgovora 19
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Popularni dani

Aktivni članovi u ovoj temi

Postovane slike

Napisano

Kod nas samo Verbatim. Nikako Maxell, nikako no-name.

+1Kod Verbatima posle izvesnog vremena javlja problem u pronalazenju drugog layera
Napisano

+1Kod Verbatima posle izvesnog vremena javlja problem u pronalazenju drugog layera

kako sad ?preporucujes , a javlja se problem sa drugim layerom ?
Napisano

kako sad ?preporucujes , a javlja se problem sa drugim layerom ?

+ je za ocenu maxela i ostalih gluposti.Do sad je verbatim bio najmanje zlo. A i mozda je do mog dvd citaca ako jos neko ne prijavi iste probleme.Probao sam i philips, ne pase nikako.
Napisano

Koristio samo Verbatim za koncerate i za sada svi živi i zdravi...Malko problematično čita jednog Peter Gabriela posle nekog vremena, al ga čita. U principu zadovoljan.

Napisano

koje su cene , odnosno - ko diluje proveren stock ?

Napisano

Ja sam svoje uzimao u podzemnom prolazu kod Doma Omladine u BG, ali nije ti baš usput. Kad se uđe od Doma, radnja je sa desne strane, na pola prolaza, bila bar... Ovi su boje kao Verbatim silver, DVD-R, u kutiji po jedan, neka plavo-narandžasta hartija unutra. Našao sliku... Ja ih bome plaćao skoro 200 din ali nisam kupio sigurno godinu dana.Davno nisam kupovao, ali stigao juče R. Waters - In The Flesh, valja narezati.

post-53-0-33283400-1307389526_thumb.jpg

Napisano

http://www.afterdawn.com/glossary/term.cfm/dvd-9

DVD-9

One form of DVD discs that means a single-sided dual-layer DVD disc. DVD-9 can hold approximately 7.95 gigabytes of data, even though marketers like to use the 8.5GB value instead, but this is misleading and is calculated by using so-called "Japanese gigabytes" which means that gigabyte is calculated as 1,000 megabytes, but in real computer terminology, gigabyte is 1,024 megabytes.

DVD-9 DVD-Video discs are problematic for DVD-R owners, because the cheap, writable single-layer DVDR discs can only hold the same amount of data that DVD-5 discs contain, due technical reasons. However, there are several ways to copy a DVD-9 disc to a standard, single layer DVD-R or DVD+R disc -- we have several guides available how to do this on our guide section.

DVD-9 is nowadays often used as the marketing term for dual layer DVD-R and DVD+R discs and use of that name is quite appropriate as the dual layer recordable discs can hold exactly the same amount of data as "pressed" DVD-9 discs can.

Napisano

Ja sam svoje uzimao u podzemnom prolazu kod Doma Omladine u BG, ali nije ti baš usput. Kad se uđe od Doma, radnja je sa desne strane, na pola prolaza, bila bar.

Немо' да преписујеш :sarcastic_hand::serbvidkakisicl0:
Napisano

Kad smo već kod ovog, ako je frka ima besplatan programčić "DVD Shrink". Spakuje filma sa DL na običan DVD, s tim što prčka samo sliku a ton može da ostavi orginal. Za koncerte na brzaka završava posao.

Napisano

Немо' да преписујеш :sarcastic_hand::serbvidkakisicl0:

Oćemo da pljujemo malo i ono dugokoso govedo od prodavca... :sarcastic_hand:Ne viđah ga. Ili imam sreće da mu nije smena, il je bila noga u guzicu.
Napisano

Verbatim, to je jedini dl koji moze da se nadje kod nas u Va. Zadovoljan sam.Ali TDK :respect:Ako nadjes TDK, videces, zeleni omot, kupuj i ne razmisljaj!

Napisano

Slazem se sa preporukama Zene. Uzmi Verbatim DL. Najmanje glavobolje. Ima ih za oko 125 dinara.Skoro ja resio (posle dugo vremena) da eksperimentisem sa dvd-medijima i uzmen 4 Maxell-a DL za probu. Odmah prvi kad sam narezao ubacim u dvd player i on pocne da preskace... Zbog "ustede" od 25 din. po dvd-u ja bacio 400 dinara... :serbvidkakisicl0:

Napisano

Ja sam koristio printable Verbatim dosta dobri,Philips isto dobar ali TDK po meni najbolji......btw.ja nabavljam iz Madjarske,veci izbor :Viannen_loungelizard:

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...