Jump to content

Preporučeni Komentari

• Odgovora 177
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Aktivni članovi u ovoj temi

Postovane slike

Napisano

Imali štand na sajmu tehnike, pa sam malo prevrto kutije po rukama. Lepo deluju na prvi pogled.

Pa tamo sam ih i ja "upoznao". Deluju korektno, nista fensi.
Napisano

uuu ova roze je sjajnaa za haj end sisteme moze kod njih da se kupi i kuciste od poker aparata pa sve da stavis unutra - kao stub onomad

Е добро ниси навео Вурлицер џу бокс :sarcastic_hand:
Napisano

Zahvaljujuci pojedinim clanovima BB je dobio ovaj predivan selektor za svoj novi LDR... :Viannen_loungelizard: Sad jos samo izbor kuteje.... :to_become_senile:

post-62-0-44639300-1308823942_thumb.jpg

Napisano

A ne, ja sam krenuo samo da dam tetki lek  :rolleyes::nananana:

Ja mislio da si ti drugačiji doktor...  :character13:
  • 4 nedelje kasnije...
Napisano

Najzad! Gotovo! Imam samo mali problem sa shemom lemljenja konektora sa pot-a...svi su u nizu, a ima ih 7 komada...Alps je u pitanju...prastari... Sutra slike celog uradka :oke:

Napisano

...sa poklopcem, a led diodu sam stavio ispod...na fotki izgleda malo jace nego u prirodi tako da je sve minimalisticki....bez suvisnih detaljisanja i sminke...

post-62-0-38118700-1311442882_thumb.jpg

Napisano

mesingani tockici, sta cu volem zuto.... :wink2:

Kako rece onaj dasa: "nije sramota biti Rom !" :buehehe: Odlicno Bane, eto jos jednog razloga da navratim :good2:
Napisano

Super. Kako ti se svidja zvuk ? Gde si nabavio kutiju ?

Zvuk,pa ..otprilike...to je to! :wink2: A kuteja je mehatronika...posto su mi kutije za cevke iste firme, a imam ideju da kombinujem, to je bila najbolja varijanta...

Odlicno Bane, eto jos jednog razloga da navratim :good2:

Uvek dobrodosao, jedan poziv menja sve, slusanje i pivo :shinymj5: , trandze sam poslao na ispitivanje u Bac, ali ockujem da se visak vrati uskoro :wink2:
Napisano

Dva pitanjca... Mali trafo, levo u kutiji... hmm, mada, dovoljno je daleko a mali je... Nego, pitanje vezano za kapicu. Osovina pota je oslonjena negde? iliti, kapica je full mesing ili je olakšana? Čisto mehanička stvar a mene to uvek kopka i... volem da znam... :)

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...