Jump to content

Preporučeni Komentari

• Odgovora 147
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Aktivni članovi u ovoj temi

Postovane slike

Napisano

http://cgi.ebay.de/Assembled-DAC-2496-AK4396-CS8416-DAC-Board-24BIT-192K-/110686449376?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item19c56d2ee0Meni ovo izgleda prilicno interesantno. Znam da je ranije bio u ponudi neki dac sa ak4393 i mislim da je to taj isti kinez samo sto je ubacio drugi cip.Kako god, voleo bih ovo da probam i da uporedim sa behringerom ? :sarcastic_hand:

И мени изгледа интересантно и волео бих да га упоредим са овим мојим Кинезом:http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&_trksid=p4340.l2557&hash=item1c116a688a&item=120551270538&nma=true&pt=LH_DefaultDomain_0&rt=nc&si=ySgwNCi1o4qUoo6zWq5kjNk0dTk%253D :sarcastic_hand:
Napisano

Imaš ovo?

Имам :blink:, нит шта бруји нит шта зуји само свири :hyper: .

Шалим се, по мени свира одлично а то подразумева да има ширину звучне слике и да ми је распоред музичара како треба. То овај смешни :buehehe: ДАЦ ради.

Пробано једино са Yamaha CDX 880 оптички и аналогни излаз и Grunding CD 904 коаксијални и аналогни.

Оптички ми је за класу лепши од коаксијално по звуку, а разлог не знам!

Чека као и све ствари које сам почео: " Скутијавање "!

Некако ми се ДАЦ-ови са ТДА звучно не свиђају.

Napisano

U odnosu na plejere sa istim čipom ili uopšte?
Napisano

Sada će Frća da izleti odnekle da pita koje si žice koristio..
Napisano

U odnosu na plejere sa istim čipom ili uopšte?

На плејере а и на засебне!

Sada će Frća da izleti odnekle da pita koje si žice koristio..

Који ти је тај Фрћа, јел и он има Про-Џект?
Napisano

Имам :blink:, нит шта бруји нит шта зуји само свири :hyper: .

Шалим се, по мени свира одлично а то подразумева да има ширину звучне слике и да ми је распоред музичара како треба. То овај смешни :buehehe: ДАЦ ради.

Пробано једино са Yamaha CDX 880 оптички и аналогни излаз и Grunding CD 904 коаксијални и аналогни.

Чека као и све ствари које сам почео: " Скутијавање "!

Vrlo je verovatno da su optički izlazi kod Japanaca bolje urađeni. I meni je na Yamaha rezaču odličan.
Napisano

Uštedili su nam vrijeme za razmišljanje koji od svih tih silnih kinezića naručiti. Znači taj provjereno radi. Sada jedino možemo razmišljati o naprednijim modelima iz 2011. To će biti u Mark Levinsonu dogodine.:sarcastic_hand:

Napisano

ДАЦ је исти, разлика је у излазном степену, мој има три операциона а Фикусов један!До краја године мој ће добити име неке реномиране фирме :sarcastic_hand:

Napisano

Evo jedan Kinez koji djeluje kao ozbiljan uređaj. Moj mali doprinos temi. Inače sam od ovog Kineza nešto već naručivao i stiglo je uredno.http://cgi.ebay.com/HLLY-HIGH-END-SMK-III-Balanced-DAC-USB-Optical-Coax-/160473178972?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item255cf2635c

Napisano

ДАЦ је исти, разлика је у излазном степену, мој има три операциона а Фикусов један!До краја године мој ће добити име неке реномиране фирме :sarcastic_hand:

Hoćeš reći da je Fikus i to uspio unerediti. Koji lik.....:sarcastic_hand:
Napisano

Radi se o istom nazivu, popularno "Lampucera" a različitom tj. novijem DAC-u. U Fikusovoj Lampuceri su bili DAC chip - Cirrus Logic CS4397 i receiver chip - Cirrus Logic CS8416, radi do 24/96. Kod Zeona je DAC BB1798, u pitanju je dakle novija verzija "Lampucere" koja operiše sa 24/192. Koliko je meni poznato Fikus je prvi "namirisao" ove Kineske dac-ove i ovom modelu dao naziv "Lampucera". Takođe uradio je i niz modifikacija. Ima tome nekoliko godina. Da dodam, slušao sam kod Zeona ovaj DAC i bio prijatno iznenađen njegovim zvukom. Pre nabavke RME HDSP 9632 razmišljao sam i ja o kupovini pomenutog DAC-a. Mada sa druge strane, kod Zeona sve dobro zvuči.

Napisano

Da dodam, slušao sam kod Zeona ovaj DAC i bio prijatno iznenađen njegovim zvukom. Pre nabavke RME HDSP 9632 razmišljao sam i ja o kupovini pomenutog DAC-a. Mada sa druge strane, kod Zeona sve dobro zvuči.

Захваљујем, видим да нисам сам који тврди да тај ДАЦ стварно добро звучи. Мада вредело би се поиграти са ОП-Амповима.А то што код мене све добро звучи је вероватно и пиво!Шалим се, само да раскрчим сувишне компоненте из собе звучаће још боље!

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...