InSides Napisano Februar 15, 2011 #1 Napisano Februar 15, 2011 Све ми нешто треба у задње време. Како сам нашао опције и за сплитер и за трафое, да опет покушам... ....значи, треба ми C5 to IEC адаптер. Нешто овако: C5 је конектор који се обично користи код напајања за лаптопе. Мени треба адаптер за да могу да користим своје AC каблове на циглу од напајања за Media PC [користи DC-DC плочицу и екстерну циглу]. Где набавити?
sir Oliver Napisano Februar 15, 2011 #2 Napisano Februar 15, 2011 Ni za chinch splittere ne odgovori ništa a sad da tražimo nešto novo.
InSides Napisano Februar 15, 2011 Autor #3 Napisano Februar 15, 2011 Како бре - писао сам пост у обе теме?
ManicP Napisano Februar 15, 2011 #4 Napisano Februar 15, 2011 InSides,ukoliko ne koistite neke specijalne AC kablove nego ove "obične" u prodavnicama računarske opreme možete pronaći kablove za "cigla" napajanja sa C5 konektorom (u narodu poznatiji kao detelina). Ja sam ga konkretno kupio za netbook u Beogradu u prodavnici Winwin (winwin.rs), pa ako se već dolazi eto rešenja... Cena otprilike 4 eur.Ako su u pitanju neki specijalni "AC" kablovi ondak ne mogu pomoći...
sir Oliver Napisano Februar 15, 2011 #5 Napisano Februar 15, 2011 Pitao si za RCA splitter i našao sam ti . Evo Ništa nisi odgovorio. Ni pismo ni razglednica. Jel ti odgovara, jel da ti šaljem, jel ćeš sam da kupuješ, naručuješ... Sad tražiš nešto drugo. Ovo nema. Nadji IEC konektor ( to ima) i poveži na C5 kabl. ( kabl koji se završava sa C5)
InSides Napisano Februar 16, 2011 Autor #6 Napisano Februar 16, 2011 InSides,ukoliko ne koistite neke specijalne AC kablove nego ove "obične" u prodavnicama računarske opreme možete pronaći kablove za "cigla" napajanja sa C5 konektorom (u narodu poznatiji kao detelina). Ja sam ga konkretno kupio za netbook u Beogradu u prodavnici Winwin (winwin.rs), pa ako se već dolazi eto rešenja... Cena otprilike 4 eur.Ako su u pitanju neki specijalni "AC" kablovi ondak ne mogu pomoći...Ма имам ја кабал за сада, али хтео сам искористити вишак AQ кабла који стоји онако...Pitao si za RCA splitter i našao sam ti . EvoNišta nisi odgovorio. Ni pismo ni razglednica. Jel ti odgovara, jel da ti šaljem, jel ćeš sam da kupuješ, naručuješ...Sad tražiš nešto drugo. Ovo nema. Nadji IEC konektor ( to ima) i poveži na C5 kabl. ( kabl koji se završava sa C5)Захвалио сам се за сплитер још јуче - али писао поруку касно и можда нисам послао... Видим колико ми комада треба, па ако нема у БГ, јавим се и покупим од Ниша на путу за Скопље.А што се тиче C5 адаптера, треба ми баш адаптер. Имам готов IEC кабал који не бих да касапим, а имам и C5 кабал који ради без проблема.Хтео сам да спојим тај IEC кабал на циглу без да касапим било шта.... али ако нема, нема.
zika Napisano Februar 16, 2011 #7 Napisano Februar 16, 2011 Ма имам ја кабал за сада, али хтео сам искористити вишак AQ кабла који стоји онако...Захвалио сам се за сплитер још јуче - али писао поруку касно и можда нисам послао... Видим колико ми комада треба, па ако нема у БГ, јавим се и покупим од Ниша на путу за Скопље.А што се тиче C5 адаптера, треба ми баш адаптер. Имам готов IEC кабал који не бих да касапим, а имам и C5 кабал који ради без проблема.Хтео сам да спојим тај IEC кабал на циглу без да касапим било шта.... али ако нема, нема.Proverite http://www.kanibal.co.rs/. Ako i nemaju, il' naprave il' nabave...
InSides Napisano Jul 4, 2012 Autor #9 Napisano Jul 4, 2012 Након годину и по, мали update теми. Поручено одавде: http://www.audiophonics.fr/pangea-power-adapter-iec-gold-plated-p-6475.html Стигло за неколико дана, културно спаковано у retail кутији. Цена коју видите није валидна јер садржи и ПДВ који се одбија за земље изван EU.
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah