Jump to content

Preporučeni Komentari

• Odgovora 16.8k
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Napisano

Onamo sam warningovan zbogJel moguće da postoji ovakva igračka

Рачунај да си и овде!Лепо пише "Халал", значи да је одобрено.Иначе "Халал", је сертификат о производима за муслиманско тршиште, тј. за Муслимане али у Европи!A можда је фото монтажа.кајзеР_Созе
Napisano

Vise zanimljivo nego smesno a opet makar za osmeh :buehehe: Da li znate sta je ovo:post-9-126504072499_thumb.jpg(da ne upadam u 'puzzle' temu)

Trafo?
Napisano

Vise zanimljivo nego smesno a opet makar za osmeh :buehehe: Da li znate sta je ovo:post-9-126504072499_thumb.jpg(da ne upadam u 'puzzle' temu)

Dakle...Na slici je hard disk iz 1956 godine. Kapacitet je citavih 5 megabajta. Nema zabune: 5MBU Septembru 1956 god. 'IBM' je na trziste izbacio prvi kompjuter sa hard diskom, '305 RAMAC'. Hard disk je tezio preko jedne tone, velicinu vidite. A mi kukamo 'mali nam usb stik sa 16GB' heh.. :buehehe:
Napisano

Tek sam sad pročitao članak! Moram istaknuti da je svaka sličnost slučajna! :buehehe: :buehehe:  P.S. Zen i ostali sa kojima sam kontaktirao na PP će razumijeti o ćemu pričam!

Ajd sad i za nas ostale da razumemo o cemu se radi i kakva slicnost.

Dakle...Na slici je hard disk iz 1956 godine. Kapacitet je citavih 5 megabajta. Nema zabune: 5MBU Septembru 1956 god. 'IBM' je na trziste izbacio prvi kompjuter sa hard diskom, '305 RAMAC'. Hard disk je tezio preko jedne tone, velicinu vidite. A mi kukamo 'mali nam usb stik sa 16GB' heh.. :punk:

Pioneer 10F je lansiran sa programom koji ga nadgleda velicine 320 Kb u modulu od 640 Kb ( dve kopije- jedna rezervna).Kad je osmisljen IBM PC niko nije zamislio da je potreban veci adresni prostor.
Napisano

Ajd sad i za nas ostale da razumemo o cemu se radi i kakva slicnost.

Prezime!
Napisano

...

Kad je osmisljen IBM PC niko nije zamislio da je potreban veci adresni prostor.

Eh, niko... Moore-ov zakon je postavljen '65. Svi su znali osim Bill Gates-a, a on ni dan-danas ne zna kako je uspeo (uz totalni nedostatak vizije, talenta i sposobnosti) da napravi toliku imperiju i lovu. To moze da se objasni jedino karmickom preduslovljenoscu...

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...