sir Oliver Napisano Januar 14, 2012 #1611 Napisano Januar 14, 2012 Рециклирање споменика на бугарски начин, руска јединица замењена иконама америчке популарне (не)културе. http://srbovanje.net/sites/default/files/imagecache/fotosrbovanje_node/fotosrbovanja/v_krak_s_vremeto.jpg
Zen Mod Napisano Januar 14, 2012 #1612 Napisano Januar 14, 2012 nisu smesne fotke , no specijalno za Zileta(koliko sam mogao da procistim u PS .... )
zika Napisano Januar 14, 2012 #1613 Napisano Januar 14, 2012 nisu smesne fotke , no specijalno za Zileta(koliko sam mogao da procistim u PS .... )To je bilo kad su me posetili Italijani. Zanimalo ih je nešto iz vremena pre rimskog cartstva...
krvimozak Napisano Januar 17, 2012 #1624 Napisano Januar 17, 2012 Evo sta biva kada KAV ne odradi posao
krvimozak Napisano Januar 19, 2012 #1628 Napisano Januar 19, 2012 Tablica NI - bla bla bla - WC Nema slike. Nije problem da slikam, dovoljno je da sidjem ispred zgrade ali nije fora. Zao mi komsije... Mislim, tablica je blam sama po sebi ali... gde bas da se zalomi na jadnog Punta :msn-rofl:
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah