Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

Jedan od favorita .... mnogima .... SS od glave do pete, duple kutije sa specijalnim "dampirajucim" lijepkom, ...

Postavljena slika

• 11 years later...
Napisano (izmenjeno)

Zanimlivo je da je "solhaga" napravio sam kompletan sistem. Ovi visoki crni stubovi su od jedno 2.5m svaki i to je srednjetonac i visokotonac svaki sa skoro 200 Ne-magneta u svakom. Membrane u tanka aluminijska folija naljepljena na onaj masni papir pa peceno u rerni. Posle napravljene male "harmonike" i ugradjivano.

Juce nije donjeo sve basove sto ima kod kuce. A ovako je prosljo ljeto imao na terasi, malo manji visoko/srednjetonac :icon_mrgreen:

image.thumb.png.b18ca4219516a888d31cb883e9f29daf.png

Izmenjeno od ninja
Napisano

A ovo su mu pojacala ali bez napajanja ... 4W svaki osim za basove gdje se oko 44W .... zanimljivo je da koristi visokokvalitetne kontakte sto je protivno svim HiEnd principima :D

IMG-964c8ea10b1e5ed23f301e24c244d240-V.jpg.03968760443eabe0923212af71284a74.jpg

Napisano

Sve deja vu, zanimljive su ove male betonjare :D

Imaju neki trosistemci sa novijim SB acoustic serijama, ali ruzni do bola :D

Napisano
1 hour ago, Zen Mod said:

leba ti - kako svira Unamco?

:smesna: 

Pustio ga da svira i bio neki veliki brum tako da ga je ugasio pa rekao da ce posle probati ...  a ja vec ispario tad

Napisano

Ovi kartonski zvucnici su zanimljivo svirali i punili ucionicu sa zukom ... ne bih vjereovao da mogi biti glasni ili imati bas kad ono :o

20211106_113010.jpg.d26764b811d992d5f94987c72213c809.jpg

Napisano
29 minutes ago, ninja said:

Pustio ga da svira i bio neki veliki brum tako da ga je ugasio pa rekao da ce posle probati ...  a ja vec ispario tad

nece verujes - imam istu kantu, sa sve novim motorom i remenom

Napisano
28 minutes ago, ninja said:

Ovi kartonski zvucnici su zanimljivo svirali i punili ucionicu sa zukom ... ne bih vjereovao da mogi biti glasni ili imati bas kad ono :o

cudna mi cuda, al ......... kome SAAB valja, tome valja i to

Napisano
Just now, Zen Mod said:

cudna mi cuda, al ......... kome SAAB valja, tome valja i to

Fiat, Fiat ... deko :P

Napisano (izmenjeno)

btw: ima mene na cetiri (4) slike (cipela se ne racuna :icon_mrgreen:) u linku ... ko me odkrije im pice ... pre smrti :roll1:

Izmenjeno od ninja
Napisano
2 minutes ago, ninja said:

btw: ima mene na jednoj slici u linku ... ko me odkrije im pice ... pre smrti :roll1:

eo

20211106_113022.jpg

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...