Jump to content

Vojvodjani u dugacki' gaca i sukneni' carapa , u poseti Prestonici

Preporučeni Komentari

Napisano

Uff , zapricasmo se , i ne slikasmo ni Pileta ni P18tacno me sramota da stavljam bilo kakvu sliku ....Slobo - mozes ti , po svom izboru ...

• Odgovora 36
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Popularni dani

Aktivni članovi u ovoj temi

Postovane slike

Napisano

Uff , zapricasmo se , i ne slikasmo ni Pileta ni P18tacno me sramota da stavljam bilo kakvu sliku ....Slobo - mozes ti , po svom izboru ...

Ma kakve slike - znas kako smo ruzni.Elem, sve u svemu lepo druzenje - ni manje vremena, ni vise kolega.
Napisano

Sto te je sramota - kad mogu Ameri da kace onolike slike sa DIY skupova mozemo i mi...lepsi smood nijih i sa 100 godina...Bas ste mala deca :rolleyes:
Napisano

Miko, kad smo se vracali videsmo na jednom mestu neki beli dim. Jel to iz tvog mini babela?

Ma jok to su samo dimni signali bili koji znace dodjite nam ponovo :rolleyes:
Napisano

Ma jok to su samo dimni signali bili koji znace dodjite nam ponovo :rolleyes:

Sunce vam vase !!Isprziste ribicu !! ;)
Napisano

Sledeci put se najavite da dolazite pa da se vidimo - ja kad vas uslikam tesko da necete videti slike ovde :rolleyes:

Zato i necemo da se slikamo. Zene bi preplavile forum da vide slike.
Napisano

Zato i necemo da se slikamo. Zene bi preplavile forum da vide slike.

:rolleyes:
Napisano

Nemam vremena da se druzim s vama, ocu sto pre da zavrsim "pojacalce".Bilo mi je izuzetno drago da vas sve vidim i upoznam.Malo nam je kvario ugodjaj Slobin "kr

post-21-12473541728843_thumb.jpg

Napisano

Стварно "Срам вас било", што се нисте јавили и навратили.

Бар код мене има места ма колико да вас је било!

:rolleyes:;););):):);)

:) стоН_Колд

Napisano

to je bila samo proba da li se smemo pojaviti ......za drugi put znamo da nas nece sacekati trgovci, preprodavci i ostali strucnjaci :rolleyes:

Napisano

to je bila samo proba da li se smemo pojaviti ......za drugi put znamo da nas nece sacekati trgovci, preprodavci i ostali strucnjaci :rolleyes:

Ma jesi li siguran?A sta ako je bila samo navlakusa? ;) I nije ti sumljivo sto nema fotografija? ;) Tako to rade Beogradani.......... :););) Nego ovaj kako su vam se svidele prirodne lepote Avale i okoline?
Napisano

Opasna TNT grupacija...

Ok, we all can figure whom the delayed hippie is, but counting out Choky, who is who in that pic?Hope you had a good time.Magura :rolleyes:
Napisano

Ok, we all can figure whom the delayed hippie is, but counting out Choky, who is who in that pic?

Impuls, p18, Zen Choky, SuperFi

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...