Jump to content

Preporučeni Komentari

• Odgovora 13
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Popularni dani

Aktivni članovi u ovoj temi

Napisano

Naravno ne onaj koji sam video u Muzickoj radnji jer kosta 50 evra kutijica... :huh:

trazi starog vodoinstalatera - nekad su to topili u olovne cevi da ne pucaju pri savijanju

Napisano

Ja sam taj za strune nekad kupovao po budzasto ceni. Kuda ide ovaj svet?

Iz tog razloga i rekoh Miki gde ima, al' ne znadoh da je cena toliko odgudila u visoko C.Zen danas svaki normalan vodoinstalater radi sa teflonim, PP cevima, i nemaju pojma sta je kalafonijum ( a znaju za Kalafonce ). :huh: Miko mozda ima u ovim prodavnicama slikarskog pribora i boja, oni su majdan nepresusan i Tamni Vilajet.pozdrav
Napisano

Колико ти треба?стоН_Колд

Taman toliko da polemim jedno dva uredjaja - ne mnogo - mala kutijica :huh: Znam kako izgleda savrseno kuglica kad je radjena sa kalafonijumom. :huh:
Napisano

Taman toliko da polemim jedno dva uredjaja - ne mnogo - mala kutijica :huh: Znam kako izgleda savrseno kuglica kad je radjena sa kalafonijumom. :huh:

sad mi proradi mozak - miko ne benavi se sa kalafonom - za lemljenje ti ne treba nista do kvalitetan tinol , koji vec ima flux u sebi .ortaci iz prestonice sigurno znaju gde ima dobrog tinola ....... ja ga nisam nabavljao odatle , pa ne znam
Napisano

sad mi proradi mozak - miko ne benavi se sa kalafonom - za lemljenje ti ne treba nista do kvalitetan tinol , koji vec ima flux u sebi .ortaci iz prestonice sigurno znaju gde ima dobrog tinola ....... ja ga nisam nabavljao odatle , pa ne znam

To je vec za novi Topik :huh:
Napisano

To je vec za novi Topik :huh:

Ма какав нови топик какви бакрачи.Иди у Микро Принц и купи Тинол са ознаком као на слици.Само мала напомена, Тинол кошта преко 700РСД, али је стварно квалитетан.Затим сврати у радњу до њих и купи Калафонијум, кажи да сам те Ја послао :huh: А сад слика:стоН_Колд
Napisano

Ма какав нови топик какви бакрачи.Иди у Микро Принц и купи Тинол са ознаком као на слици.Само мала напомена, Тинол кошта преко 700РСД, али је стварно квалитетан.Затим сврати у радњу до њих и купи Калафонијум, кажи да сам те Ја послао :huh: А сад слика:стоН_Колд

HVALA !Uplasice se kad im kazem ko me je poslao i dace mi za dzabe :huh:

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...