Mikorist Napisano Jun 18, 2009 #1 Napisano Jun 18, 2009 Naravno ne onaj koji sam video u Muzickoj radnji jer kosta 50 e kutijica...
Zen Mod Napisano Jun 18, 2009 #2 Napisano Jun 18, 2009 Naravno ne onaj koji sam video u Muzickoj radnji jer kosta 50 evra kutijica... trazi starog vodoinstalatera - nekad su to topili u olovne cevi da ne pucaju pri savijanju
Impuls Napisano Jun 18, 2009 #3 Napisano Jun 18, 2009 Ja sam taj za strune nekad kupovao po budzasto ceni. Kuda ide ovaj svet?
Leonardo Napisano Jun 18, 2009 #4 Napisano Jun 18, 2009 Ja sam taj za strune nekad kupovao po budzasto ceni. Kuda ide ovaj svet?Iz tog razloga i rekoh Miki gde ima, al' ne znadoh da je cena toliko odgudila u visoko C.Zen danas svaki normalan vodoinstalater radi sa teflonim, PP cevima, i nemaju pojma sta je kalafonijum ( a znaju za Kalafonce ). Miko mozda ima u ovim prodavnicama slikarskog pribora i boja, oni su majdan nepresusan i Tamni Vilajet.pozdrav
Ја sam sam Napisano Jun 18, 2009 #5 Napisano Jun 18, 2009 Naravno ne onaj koji sam video u Muzickoj radnji jer kosta 50 evra kutijica... Колико ти треба? стоН_Колд
Mikorist Napisano Jun 18, 2009 Autor #6 Napisano Jun 18, 2009 Колико ти треба?стоН_КолдTaman toliko da polemim jedno dva uredjaja - ne mnogo - mala kutijica Znam kako izgleda savrseno kuglica kad je radjena sa kalafonijumom.
Zen Mod Napisano Jun 18, 2009 #7 Napisano Jun 18, 2009 Taman toliko da polemim jedno dva uredjaja - ne mnogo - mala kutijica Znam kako izgleda savrseno kuglica kad je radjena sa kalafonijumom. sad mi proradi mozak - miko ne benavi se sa kalafonom - za lemljenje ti ne treba nista do kvalitetan tinol , koji vec ima flux u sebi .ortaci iz prestonice sigurno znaju gde ima dobrog tinola ....... ja ga nisam nabavljao odatle , pa ne znam
Mikorist Napisano Jun 18, 2009 Autor #8 Napisano Jun 18, 2009 sad mi proradi mozak - miko ne benavi se sa kalafonom - za lemljenje ti ne treba nista do kvalitetan tinol , koji vec ima flux u sebi .ortaci iz prestonice sigurno znaju gde ima dobrog tinola ....... ja ga nisam nabavljao odatle , pa ne znamTo je vec za novi Topik
Ја sam sam Napisano Jun 18, 2009 #9 Napisano Jun 18, 2009 To je vec za novi Topik Ма какав нови топик какви бакрачи.Иди у Микро Принц и купи Тинол са ознаком као на слици.Само мала напомена, Тинол кошта преко 700РСД, али је стварно квалитетан.Затим сврати у радњу до њих и купи Калафонијум, кажи да сам те Ја послао А сад слика:стоН_Колд
Mikorist Napisano Jun 18, 2009 Autor #10 Napisano Jun 18, 2009 Ма какав нови топик какви бакрачи.Иди у Микро Принц и купи Тинол са ознаком као на слици.Само мала напомена, Тинол кошта преко 700РСД, али је стварно квалитетан.Затим сврати у радњу до њих и купи Калафонијум, кажи да сам те Ја послао А сад слика:стоН_КолдHVALA !Uplasice se kad im kazem ko me je poslao i dace mi za dzabe
Ја sam sam Napisano Jun 18, 2009 #11 Napisano Jun 18, 2009 HVALA !Uplasice se kad im kazem ko me je poslao i dace mi za dzabe Ma jok, буди срећан да жив останеш стоН_Колд
Mikorist Napisano Jun 18, 2009 Autor #12 Napisano Jun 18, 2009 Ma jok, буди срећан да жив останеш стоН_КолдSto da ne radi tamo Хулк_Хоган ?
Ја sam sam Napisano Jun 18, 2009 #13 Napisano Jun 18, 2009 Sto da ne radi tamo Хулк_Хоган ?Ма јок, моја госпођа стоН_Колд
Mikorist Napisano Jun 18, 2009 Autor #14 Napisano Jun 18, 2009 Ма јок, моја госпођа стоН_КолдE....onda me ne bi cudilo da me sad saceka i dvocevka
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah