Leonardo Napisano April 1, 2010 #1 Napisano April 1, 2010 . Naslov govori sve. U obzir dolaze novi, polovni, usvirani, neusvirani, samo da su lepi ( ćitaj k'o novi ) Ponude ... .
Beli Napisano April 1, 2010 #2 Napisano April 1, 2010 B(M)W još i mogu da ti nabavim, al' za podmornicu , ovi Nautilus, ćeš morati sam da se snalaziš ... Aprililili (travanjanjanja) i tebi šinko !
Sipi Napisano April 1, 2010 #3 Napisano April 1, 2010 Nije aprilili - Leo ubo sedmicu (znas da je bio u Kanjizi onomad)
Guest Anubisgrau Napisano April 1, 2010 #5 Napisano April 1, 2010 imam ja dva para ;dodji - da izabereš lepši .
Leonardo Napisano April 1, 2010 Autor #6 Napisano April 1, 2010 imam ja dva para ;dodji - da izabereš lepši .Veliko hvala za ponudu, Anubise čestitam vam prvi post na DIYAudio.rs :cheers:Molim vas priložite fotos vaša dva para ovih čuvenih i željenih zvučnika, radi lakšeg izbora.
Leonardo Napisano April 1, 2010 Autor #7 Napisano April 1, 2010 .Ozbiljno razmišljam da Rodni i Voljeni Zemun obogatim i Voljenom Kanjižom.
pile Napisano April 1, 2010 #8 Napisano April 1, 2010 .Ozbiljno razmišljam da Rodni i Voljeni Zemun obogatim i Voljenom Kanjižom.A jel dolazi u obzir nešto drugo. Sređujem sistem pa hoću da se rešim krša sa slike
neskor Napisano April 1, 2010 #9 Napisano April 1, 2010 A jel dolazi u obzir nešto drugo. Sređujem sistem pa hoću da se rešim krša sa slike Kakvi su ti ono radijatori pozadi?
zika Napisano April 1, 2010 #10 Napisano April 1, 2010 To sam mu ja pozajmio... Sređivao sam opremu za Garage sale, pa da iskoristim priliku, kada, već, slika, da ljudi vide... Ostao ih je neparan broj, pa...
pile Napisano April 1, 2010 #11 Napisano April 1, 2010 To sam mu ja pozajmio... Sređivao sam opremu za Garage sale, pa da iskoristim priliku, kada, već, slika, da ljudi vide... Ostao ih je neparan broj, pa...Što ne priznaš da ih je bilo osam, nego si jedan spalio kad si isprobavao DC block
zika Napisano April 1, 2010 #12 Napisano April 1, 2010 E, sad, pa 'de da priznam tak'u sramotu. A da napišem šta si uradio sa tim, kućištem, ha...! To ostavljam Leonardo-u da opiše...
Leonardo Napisano April 1, 2010 Autor #13 Napisano April 1, 2010 Pile je Majstor Jedini.Kako on ume da ih transformiše, i exploatiše, ja nikad nisam siguran šta je aktivirano kao amplifikacija.Jedini uspešan test na slepo bilo koje amplifikacije, jedino on ( Pile ) može upriličiti. U istom kućište pet različitih topologija i ampova :rofl:Ovom prilikom obaveštavam pućanstvo, da imam tri ponude vredne razmatranja.
stein Napisano April 1, 2010 #14 Napisano April 1, 2010 Za mene onda jedan par Emphasisa... Zaljubljen još od vremena izlaženja albuma AON... (ponekad se zapitam bih li kupio ploču da je omot drugačiji...)
Sipi Napisano April 1, 2010 #15 Napisano April 1, 2010 Ti zvucnici stvarno postoje ? Ja mislio detalj sa neke Dalijeve slike...
gidjga Napisano April 1, 2010 #16 Napisano April 1, 2010 drugari ,kako je vama dobro,jeste li vi to kolektivno smotali neku gandžu ,pa ,ali to što ne zovete,e to nije lepo
Leonardo Napisano April 1, 2010 Autor #17 Napisano April 1, 2010 drugari ,kako je vama dobro,jeste li vi to kolektivno smotali neku gandžu ,pa ,ali to što ne zovete,e to nije lepoTi ne veruješ da se ovde pošteno oglašava, na današnji dan.?
pile Napisano April 1, 2010 #19 Napisano April 1, 2010 Ti ne veruješ da se ovde pošteno oglašava, na današnji dan.?Moja ponuda više nije aktuelna, prodato.
zika Napisano April 1, 2010 #20 Napisano April 1, 2010 Pa što, možda je hteo da uzme i radijatore... Pokvari mi pos'o!
SHAVIJA Napisano April 1, 2010 #21 Napisano April 1, 2010 Veliko hvala za ponudu, Anubise čestitam vam prvi post na DIYAudio.rs Ovo me podseca na ovaj film: Jaka vam bre ova gandza
Impuls Napisano April 1, 2010 #22 Napisano April 1, 2010 Moje misljenje je da ovo uopste nije Anubis napisao vec neko od moderatora kao prvoaprilsku salu.
Preporučeni Komentari