Jump to content

Preporučeni Komentari

• Odgovora 31
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Aktivni članovi u ovoj temi

Postovane slike

Napisano

B(M)W još i mogu da ti nabavim, al' za podmornicu , ovi Nautilus, ćeš morati sam da se snalaziš ... Postavljena slika

Postavljena slika

Aprililili (travanjanjanja) i tebi šinko ! Postavljena slika

Postavljena slika

Guest Anubisgrau
Napisano

imam ja dva para ;dodji - da izabereš lepši .

Napisano

imam ja dva para ;dodji - da izabereš lepši .

Veliko hvala za ponudu, Anubise čestitam vam prvi post na DIYAudio.rs :cheers:Molim vas priložite fotos vaša dva para ovih čuvenih i željenih zvučnika, radi lakšeg izbora.
Napisano

.Ozbiljno razmišljam da Rodni i Voljeni Zemun obogatim i Voljenom Kanjižom.

A jel dolazi u obzir nešto drugo. Sređujem sistem pa hoću da se rešim krša sa slike :cheers:post-21-127011763199_thumb.jpg
Napisano

A jel dolazi u obzir nešto drugo. Sređujem sistem pa hoću da se rešim krša sa slike :cheers:post-21-127011763199_thumb.jpg

Kakvi su ti ono radijatori pozadi? :rofl:
Napisano

To sam mu ja pozajmio... Sređivao sam opremu za Garage sale, pa da iskoristim priliku, kada, već, slika, da ljudi vide... Ostao ih je neparan broj, pa...

Napisano

To sam mu ja pozajmio... Sređivao sam opremu za Garage sale, pa da iskoristim priliku, kada, već, slika, da ljudi vide... Ostao ih je neparan broj, pa...

Što ne priznaš da ih je bilo osam, nego si jedan spalio kad si isprobavao DC block
Napisano

E, sad, pa 'de da priznam tak'u sramotu. A da napišem šta si uradio sa tim, kućištem, ha...! To ostavljam Leonardo-u da opiše...

Napisano

Pile je Majstor Jedini.Kako on ume da ih transformiše, i exploatiše, ja nikad nisam siguran šta je aktivirano kao amplifikacija.Jedini uspešan test na slepo bilo koje amplifikacije, jedino on ( Pile ) može upriličiti. U istom kućište pet različitih topologija i ampova :rofl:Ovom prilikom obaveštavam pućanstvo, da imam tri ponude vredne razmatranja.:cheers:

Napisano

Za mene onda jedan par Emphasisa... Zaljubljen još od vremena izlaženja albuma AON... (ponekad se zapitam bih li kupio ploču da je omot drugačiji...)

Postavljena slika

Napisano

drugari ,kako je vama dobro,jeste li vi to kolektivno smotali neku gandžu ,pa :rofl::):cheers:;):) ,ali to što ne zovete,e to nije lepo

Napisano

drugari ,kako je vama dobro,jeste li vi to kolektivno smotali neku gandžu ,pa :rofl::):cheers:;):) ,ali to što ne zovete,e to nije lepo

Ti ne veruješ da se ovde pošteno oglašava, na današnji dan.?
Napisano

Ti ne veruješ da se ovde pošteno oglašava, na današnji dan.?

Moja ponuda više nije aktuelna, prodato.
Napisano

Pa što, možda je hteo da uzme i radijatore... Pokvari mi pos'o!

Napisano

Veliko hvala za ponudu, Anubise čestitam vam prvi post na DIYAudio.rs :cheers:

Ovo me podseca na ovaj film:

Postavljena slika

:rofl:

Jaka vam bre ova gandza :)

• Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...