Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano (izmenjeno)
4 minutes ago, Zen Mod said:

s obzirom da nemas opremu za optiku, svodi se na to da moras naci majstora koji i ume i hoce

ono, ko zna, moze i kod kuce sa kanapom i vinklom da uradi ..... al' za to bas treba kilometraza (majstorska)

onomad smo mi tako bas i uradili, da bi odvezli keca (bez divljanja, pemzionerski) 35km do majstora koji zna znanje

Odvezem ja njega pa nek podesi, prosli put kad sam radio reglazu, kostala nesto sitno. Podesice spone za par minuta a sad za balans stanglu ako mora sumnjam da ce imati zivce jer sve treba rascerupati, al cini mi se da je zatur okej.

Negativni camber je bolji. Znam da su na osmicu stavili trecu platnu pa da je odskocila nazad bas dosta. I zimi je plesala jer je samo vozac unutra. To onda ko u ladu staviti cemenat il dzak dva neceg drugog da optereti.

Al dvolisni je sranje samo sto auto bruji ko kanta kad ima troje nazad, amorti se sabiju i udari od gumene odstojnike

Izmenjeno od Bogdan08
Napisano
21 minutes ago, Bogdan08 said:

Al dvolisni je sranje

uzme se duzi od dvolisnog, skrati na medjumeru, i onda sva 3 zajedno idu kod kovaca na prekivanje ..... oni to valjda zovu sprajcovanje

problem je sto danas ni kovaca vise nema

Napisano
18 minutes ago, Zen Mod said:

problem je sto danas ni kovaca vise nema

Bas zato sam ja i batalio to

jedino nekako dici na viljuskar jednog keca koji je zdrav pa izvaditi dvolisni i skratiti ga pa nesto kao polutka da bude, al i to pitanje je sta bi uradio

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   1 član

• Kreiraj novo...