LightMatic Napisano pre 2 časa Autor #23 Napisano pre 2 časa Idemo dalje. Na prvoj slici vidi se matična (u daljem tekstu kao MB), u originalnoj kutiji CPU je hlađen pasivno, tako će biti i u ovom mom kućištu, ako Bog da. Pored MB vidi se nova bakrena cijev koja bi se trebala smotati za korištenje u mom kućištu. Druga i treća prikazuju originalno kućište od MB, iz kojeg bi se trebali iskoristiti: dio koji čvrsto drži bak. cijev pričvršćenu na alu. hladnjak i On/Off taster.
LightMatic Napisano pre 2 časa Autor #24 Napisano pre 2 časa (izmenjeno) Ovdje se vide On/Off taster i njegov nosač, u starom kućištu. Izmenjeno pre 2 časa od LightMatic
LightMatic Napisano pre 1 sat Autor #25 Napisano pre 1 sat I za sada, na kraju ali nimalo manje važan dio, IR senzor za uklj./isklj. PC na daljinski. Ovaj senzor, uz onaj taster će biti jedini dodatci na prednjoj strani. Što se tiče ukrasa prednjice, imam natpis na glagoljici, (prva slova imena djece od moje žene koja se pišu na moje prezime ), to nemam uslikano, strah me da mi neko ne ukrade autorska prava .
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah