asimze Napisano Septembar 10 Autor #25 Napisano Septembar 10 Samo da obavjestim cjenjeno gledateljstvo da sam uspjeo dobiti Gerber fajlove sa BigDIY (Banderson546), Zen izvršio superviziju. Dakle svi koji su zeinteresirani za Gerber fajlove izvolite PM meni i dobit čete iste. Idemo dalje! Aleks, Vix, aaa zmaju! and 1 član je reagovao/la na ovo 2 2
asimze Napisano pre 2 časa Autor #27 Napisano pre 2 časa Pošto sam nabavio elektroniku preko Mousera na red je došao i PCB. Krenem preko JLSPCB cjena izrade za 5 komada 10.5 $ ali šiping. Najjeftinija varijanta 34$ ni manji ni više. Stvarno puno!!! Da li neko od vas zna kojom linijom bih mogao nabaviti PCB pod povoljnijim uslovima?
Zen Mod Napisano pre 2 časa #28 Napisano pre 2 časa si napravio nalog prvo? meni pokazuje 8.74E za 5 komada i 19.56E za fedex, 14.72 Air mail
asimze Napisano pre 2 časa Autor #29 Napisano pre 2 časa Napravio i dogurao do plačanja! Ne nude uopšte Air mail! Da li je to vezano za državu kupca? Mada u BiH ima zasupništvo DHL ovo mi nije jasno
Zen Mod Napisano pre 2 časa #30 Napisano pre 2 časa 6 minutes ago, asimze said: Da li je to vezano za državu kupca pa bice da jest onda gledaj sta ces ......
Zen Mod Napisano pre 2 časa #31 Napisano pre 2 časa evo sam se izlogovao i kao anonymous izabrao Bosnu za destinaciju, isti fajl, i daje mi 20E za Fedex express sto je sasvim za ocekivati
Zen Mod Napisano pre 1 sat #33 Napisano pre 1 sat pa ne moras ti i ne znam da li mozes kao anoniman samo idi preko naloga i izaberi sta mozes, garant ces naci isto za fedex
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah