SHAVIJA Napisano Jun 8 #1 Napisano Jun 8 Elemvracam se u rodnu zemlju i ovdimogu trange-frange da zavrsim si neki DAC kojhi bih poneo sa sobom., Imam NESKOR-ovu AYA-ukoja je da kazemo nesto lepo iz davnih dana ALI je ogranicena na 16/44 ili tako nesto i nema rezoluciju i detalje, balansirane izlaZE, KONTROLU GLASNOCE , BT WiFi i tako te slicne zanimacije koje drugi imaju. Voleo bih dobro implementiran AK ili ESS DAC mada ako postoji nesto sto ja ne znam slobodno pucajte. E sad PREVELIKA TEZINA...kazem to jer svako kilo na navionu kosta minimum 100 dolara pa bi pored ovog gore bilo fino da ne bude previse tezak ,znaci nesto tipa SMSL, RME ADI ** etc. I DA trebao bi biti s BALANSIRANIM IZLAZIMA po mogucstvu FULL BALL i da ima daljinac. VRH VRHOVA bi bio da moze da se kaci na net ovako ili onako i da mogu da korist6im Tidal na sta imam dozivotnu pretplatu, znam da ljudi koriste druge servise`, Roon ovo ili ono preko muzickih strimera ali to je trenutno naucna fantaastika za mene i nemam vremena da proucavam to.\ Znaci manji DAC sa tim funkcijama, tim DAC chipovima, da se kaci na net i da je balansiran, po mogucstvu da ima i le p ekrancic ili da gledam na ipadu sta pustam a da mi to ne shebava zvuk. eto drustvo dajste savetea, nesto sa one liste najbol;ljih DACova ili nesto trece u medjuvremenu. svaki savet dobrodosao. HVALA!!!!@!!!!!!!!!
Mikorist Napisano Jun 8 #2 Napisano Jun 8 Kupovno a najbolje ? Svi ti DAC-ovi predefinisano zvuče - tj. isto...OSIM.... FPGA DAC . Sve ostalo isto svira. Home | Rockna Audio WWW.ROCKNA-AUDIO.COM Najbolje da ideš direktno u Rumuniju da nabaviš. P.S. Za SMSL, RME ADI , AIYIMA , Schiit ne treba savet. Gledaš boju samo da li ti se dopada - sve isto svira...Dosadno...svejedno koji je...
mrcelavi Napisano Jun 8 #3 Napisano Jun 8 Slažem se sa Mikom da svi pobrojani isto sviraju ali zaboravio da spomene da za te pare sviraju fenomenalno dobro, avaj on ti preporucio dak od tričavih 8000 funti znač da mnogo dobar al težak. Naruči brate preko Amazona i ne moraš da ga vučeš na avion sa sobom i plaćaš kargo.
Mikorist Napisano Jun 8 #4 Napisano Jun 8 pre 5 časa, mrcelavi reče avaj on ti preporucio dak od tričavih 8000 funti znač da mnogo dobar al težak. Pa oće čovek najbolji....Ima tu raznih Rockna modela. Plus je jeftinije kad se ode kod lika u Rumuniju za kešovinu... Drugo rešenje je da se pravi DIY - da ima balansirane izlaze - LCD - daljinski - bluetooth. Pravio @NIXIE Mirov DAC takav P.S. Najeftiniji Rockna Wavelight DAC sam slušao. Bolest. Sve kutije su ručni rad - aluminijum 4-5mm debljine - slično kao što radi Leo. Znači tenk. mrcelavi and LightMatic je reagovao/la na ovo 1 1
mrcelavi Napisano Jun 8 #5 Napisano Jun 8 (izmenjeno) 30 minutes ago, Mikorist said: Pa oće čovek najbolji... @NIXIE Ma ne sumnjam da je opak, al košta bubreg, no kontam čovek misli na težinu za avion, da mu je bacati pare dovuko bi neku mrcinu iz Au. Izmenjeno Jun 8 od mrcelavi
Mikorist Napisano Jun 8 #6 Napisano Jun 8 pre 8 minuta, mrcelavi reče Ma ne sumnjam da je opak, al košta bubreg, no kontam čovek misli na težinu za avion, da mu je bacati pare dovuko bi neku mrcinu iz Au. SMSL ili RME ima i u BG. Ne mora da vuče ništa sem kreditnu karticu RME ADI-2 DAC FS - Player Plus doo WWW.PLAYER.RS The ADI-2 DAC includes an improved SteadyClock, a fine-tuned to perfection analog circuitry, new MRC remote control, Extreme Power headphone output and a very special IEM output. It has all LightMatic, mrcelavi and vladd je reagovao/la na ovo 1 2
Dumus Napisano Jun 9 #7 Napisano Jun 9 Zašto podcenjivati domaću scenu ???? Mislim da će ti ovo, sve zahteve ispuniti djordjedjordjevic.website3.me DJORDJEDJORDJEVIC.WEBSITE3.ME LightMatic je reagovao/la na ovo 1
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah