Jump to content

MOLIM POMOĆ-SAVJET OKO SAMOGRADNJE ZVUCNIKA SA DYNAUDIO DRIVERIMA

TokiDIY2302

Preporučeni Komentari

• Odgovora 4
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Popularni dani

Pozdrav.Kao što sam već napisao molio bih pomoć oko samogradnje zvučnika sa Dynaudio jedinicama.Posjedujem sljedeće drivere: 30w54,30w100,30w100xl,20w75 esotec,17w75,17w75xl,15w75,D52AF,D54AF,ESOTECD260 I ESOTAR T330D,te osam variovenata. Jedinice su nekorištene i nabavljao sam ih godinama  iz više europskih zemalja.Htjeo bih napraviti zvučnike prvenstveno sa basevima 30w54,D52Af ili D54 AF te visokotoncima Esotec D260 ili Esotarima T330D,kao trosistemsku kutiju ili možda kao četverosistemsku  sa još midbasevima 15w75 ili 17w75.Imam iskustva u izradi zvucnika kao i određeno znanje,pa mi je jasno koliko je ovo kompliciran i nezahvalan poduhvat.Pročešljao sam kompletno Internet nebi li našao neki sličan projekt koji je napravit i provjeren,ali bezuspješno.Kontaktirao sam i neke Diy graditelje zvučnika u HR. ,ali oni nemaju baš nekih iskustava sa Dynaudio driverima,a oni koji su imali nažalost više nisu živi.Trenutno slušam Dynaudio Finale ,cetverosistemske zvucnike sa 30w100 i pasivno membranom 30w100sl i to su mi možda i najbolji Dynaudio zvučnici koje sam slušao ,a slušao sam mnoge modele.Zato mi je prioritet gradnja zvučnika sa basevima 30w54 jer je on dosta drugačiji od 30w100. Svaki savjet i pomoć bi mi jako dobro došla i unapred se zahvaljujem...

Podeli na ovim sajtovima

da li si slusao ijednu kutiju sa 30W54, ako jesi - kako ti se svidela itd.

msm, nekad za pocetak treba naci neku referencu, pa krenuti odatle

Podeli na ovim sajtovima

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...