LightMatic Napisano Januar 26 Share #1 Napisano Januar 26 Dobra večer, Zanima me mogu li se ovi kompresioni zvučnici iz naslova koristiti u našem dragom hobiju? Prilažem tehnikalije koje sam uspio naći. Unaprijed se zahvaljujem. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano Januar 26 Share #2 Napisano Januar 26 LightMatic je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano Januar 26 Share #3 Napisano Januar 26 obrati paznju, throat Dia 2", dakle - sve orne sa 2" throat su ozbiljna stvar, i novcano i po gabaritima LightMatic je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
LightMatic Napisano Januar 26 Autor Share #4 Napisano Januar 26 (izmenjeno) I tata bi, sine..... Nego valjaju li išta ovi zvučnici? Uh, preduhitrio si me..... znaš da sam ja totalni duduk, zato vas i gnjavim sa početničkim pitanjima. Znači ozbiljna stvar, a na šta da pazim ako budem išao u pregovore sa prodavačem? Izmenjeno Januar 26 od LightMatic Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano Januar 26 Share #5 Napisano Januar 26 da ne izgledaju zardjalo i da dobijes garanciju da su original nepremotavane ispravne diafragme ako ista znaci - imas podatke Rdc u datasheet ene, dodatak - sta god da planiras sa tim - ne moze biti maleno velika orna, onda veliki box dole, masala driver dole takodje LightMatic je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
LightMatic Napisano Januar 26 Autor Share #6 Napisano Januar 26 (izmenjeno) Izgledaju odlično na slikama (ako su autentične ). Vidi, čovjek prodaje par Beyma 115 i ova dva Renkus-a. Meni đavo mira neda, zato sam te neki dan pitao za razliku oznaka Beyme (115 i 115N). Vidjeti ću sa ovim tipom, ako se dogovorimo za iznos koji me neće odvesti do razvoda braka , uzeti ću ih iako sam namjeravao riješavati druge stvari. Ne kaže se bezveze: čovjek planira a Bog se smije..... Izmenjeno Januar 26 od LightMatic Doktor je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano Januar 26 Share #7 Napisano Januar 26 jes vala mladi smo, neka se nadje LightMatic je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
aaa zmaju! Napisano Januar 26 Share #8 Napisano Januar 26 LightMatic je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano Januar 26 Share #9 Napisano Januar 26 ako je verovati internetu, SM115 i SM115/N su isti driver postoji jos i SM115/K, al to nisam uporedjivao https://www.beyma.com/speakers/Fichas_Tecnicas/beyma-speakers-data-sheet-low-mid-frequency-SM115N.pdf https://pqsound.co.za/products/15-800w-beyma-sm115 neka razmatranja (materijal za razmisljanje) : https://www.diyaudio.com/community/threads/best-beyma-woofer-for-onken.238931/ LightMatic je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
LightMatic Napisano Januar 26 Autor Share #10 Napisano Januar 26 MZM, zahvaljujem se na tehnikalijama i savjetima, bio je red da ja to pronađem ali ti si bio brži, šta mogu kad sam lijenčina..... A što kažeš za planiranje, šta ću ja planirati k'o kad sam stručan na tom polju, to će opet tebe zapasti da isplaniraš i smisliš , ako bude išta od trgovine. aaa zmaju!, nećeš vjerovati ali ovu sliku držim na PC-ju kao desktop screen već 20 godina. aaa zmaju! Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
LightMatic Napisano Januar 26 Autor Share #11 Napisano Januar 26 Šta sam uradio u prošloj poruci.... a jesam seljak u glavu, nisu za mene ove fine stvari. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
LightMatic Napisano Januar 26 Autor Share #12 Napisano Januar 26 Za sve skupa (Beyma+Renkus) traži mi 400eura sa slanjem u Mo, lično garantira da je sve potpuno ispravno i da nikad nije servisirano. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano Januar 26 Share #13 Napisano Januar 26 to je dobra kupovina za te pare, ako stanje odgovara recenom LightMatic je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
LightMatic Napisano Januar 26 Autor Share #14 Napisano Januar 26 Gledati ću da ovo realizujem što prije. Naravno, biti ćete u toku.... Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah