Jump to content

Popravka Behringer B2031A pojačala


Dedskin

Preporučeni Komentari

Ispratio sa šta se dešava malo bolje čak sam našao jedan SMD mali 1K otpotnik koji nije bio spojen , a našao sam ga jer sam video da Pojačala rade , nego Bas dobija na ulaz 0,6V , i daje izlaz , klasičnih 100hz. I zato se sad zagrevaju , sad se ne greju kao ranije , ovo je normalno grejanje za taj izlaz , ali pojede tih nekih 30W koje sam ograničio sa sijalicom i zbog toga napajanje ne može da bude 40V , padne na 1.6V, kad uključim zvučnik radi .
Ali ne dobija signal sa skretnice , nege u kolu je nešto otišlo . A nisu pojačala ,  bar mislim da nisu moram da pratim odakle dolazi tih 0,6V na ulaz jer na ulazu ne sme biti ništa jer ništa nije ni uključeno . 
To je neki pad diode otprilike tačno toliko 0,65V sa napajanja , e sad dal je neki kondenzator još u pitanju il je riknula neka dioda .
Mislio sam nema napajanja , greju se pojačala na basu , pa ne rade , ali ustvari rade , moraju se grejati kad imaju ulaz .

Tako da sam sad namestio pojačala ne vadim ih više , vijam fantomski ulaz od 0,65V . Al tačno moram na sijalicu da stavim ploču i da pratim vodove da vidim gde šta ide , tako sam ispratio odakle ide i ide do tih SMD kondenzatora i otpornika , od kojih je jedan bio loše zalemljen  , greška u fabrici , ali nije on problem .
Tu sam stao jer sam se umorio . Al naću ga ja makar morao da crtam šemu .

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

    • Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
×
×
  • Kreiraj novo...