Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano
pre 18 minuta, SHAVIJA reče

Jel u A klasi ? :D 

Pa ako misliš na Roda Eliota svaki OPA može da se uvede u A class.

• Odgovora 48
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Napisano (izmenjeno)
5 hours ago, SHAVIJA said:

Hvala na misljenjima, vec duze vreme jurim bas ove kutije tako da ih necu prodavati. Sto se tice pravilne izvedbe rekao sam da ih je doradio AcaRibon . Cela sustina izbora istih je KEF zvuk koji mi se svidja koji je modernizovan sa Raalom i ima resenje kutije koje nema problema sa smestanjem u coskove sto je bio najveci problem u izboru zvucnika u mom slucaju. Promenio sam dosta toga sto je moglo da radi u vecim prostorijama i sto je kostalo x puta vise i fabricko i DIY. 

Sto se tice toga "daj to nekom da odradi ko to zna"postujem ja nasu DIY scenu ali isto toliko znam koliko samouverenih likova ima cak i onih sa razradjenim Audio biznisima tako da ima puno slepih ulica a koja ce biti prava nemam vremena da se kockam.

Svakako cu meriti akustiku sobe i pozabaviti se akustickim tretmanima, sto je, sad znam bio najveci propust u pravljenju mojih prethodnih sistema.

B110 SP1029  + Raal 70-10D

B250 SP1215 x 2

Kad si već angažovao Acu zbog čega niste to do kraja odradili? Pogotovo ako će da stoje u ćoškovima, to bez merenja teško da može da se ugodi. Sa zadatim kabinetima mislim da će morati da se primeni DSP korekcija. Da se radi custom moglo bi i bez DSP.  Koliko sam upratio ti ih još uvek nisi slušao kod sebe? Ako jesi, opiši malo šta misliš da treba korigovati.

Izmenjeno od prophet
Napisano (izmenjeno)

Ako budu u ćoškovima, room gain će verovatno biti dovoljan, tu ide lepo pojačanje basa, jer praktično nema baffle step-a, a to je teoretski +6dB u odnosu na livadu kad su uz sam zid, a u ćošku kad su još i više. Ali pojaviće se novi problemi, recimo ravna zvučna slika bez dubine, gde zaokretanje osa malo pomaže, no o tom potom.

Izmenjeno od NIXIE
  • 1 month later...
Napisano
On 3/4/2022 at 10:26 AM, neskor said:

da, odavno, jedino ako se nadje negde polovan po oglasima

Evo ga u oglasima:

WWW.HI-FILES.COM

Mini DSP nano Digi je aktivna skretnica, koja funkcioniše u digitalnom domenu. I ulazni i izlazni signal su digitalni, te se u potpunosti izbegava upotreba analogno digitalnih i jeftinih digitalno analognih konvertera. Shodno tome, nema degradiranja audio signala i omogućena je upotreba značajn...

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...