Jump to content

deckard_02

Član
  • Broj sadržaja

    6
  • Na DiyAudio.rs od

  • Poslednja poseta

Informacije Profila

  • Zemlja:
    Serbia

deckard_02's Achievements

Tek došao/la

Tek došao/la (1/9)

0

Forumska reputacija

  1. Radio sam u cineplexu u galeriji koji imaju full IMAX opremu, ukljucujuci srebrno platno od preko 50.000e, zvuk je fantastican, ali s obzirom na velicinu tih surround zvucnika u toj sali velicine mini kupera, ne ocekujem nista manje, u drugim manjim salama imaju kao surround 9300 uglavnom i 9350, glavne zvucnike iza platna necu pominjati posto su druga klasa skroz i proizvode 90% zvuka u filmu, preko 3 metra visine i tako, nakon odjavne spice filma uglavnom se pusti muzika na svim zvucnicima dok sredjujemo salu za drugu projekciju, i tad imam priliku da cujem te novije surround modele od jbl-a (jbl se koristi i u imax-u), jesu totalno drugacija pojacala, konfiguracija itd, ali nisam primetio nista ni bolje ni losije poredjenju s ovim 8330,barem sa 9300, cak i kuci pustajuci istu muziku koliko toliko ab poredjenje. Ali da, IMAX u svakom slucaju je odlican zvuk, veoma efikasni zvucnici i odlicna dinamika.
  2. Surround zvucnici su niza klasa od studio monitora, iako su oba professional?
  3. E pa to je bas susta suprotnost onoga sto mi treba hahah.. nije mi potreban razglas vec neki za slusanje obicno, nesto kao tipa jbl 4408 koje je imao stric, na kraju ih je prodao, ali ih nikad nisam poredio ab sa mojima, kod njega su bili povezani na PM665, slican zvuk ali istovremeno je visokotonac ostriji, dok je na 8330 ''laid back'', mada ima vec godinu i nesto od tad tako da sve po secanju pricam.
  4. Sta znam, na jacini na kojoj ih slusam 90% vremena je 40-20. Nije mi neophodno nesto sto razvaljuje prozore. Svakako su dovoljno glasni ako nekad zatreba.
  5. Efektivan odziv im je 40 do 20khz, i tu isto pise da imaju cut off na 15khz pa i ne frequency sweepu idu na 17khz, tj ja barem cujem dotle. Na 40hz silaze bez problema, bas zategnut bas imaju mnogo utegnutiji od tannoya, i mnogo svetliji u visokim uprkos njihovoj nameni. Imaju prekidac za frekfenciju na vrhu, drzim ih na flat uvek, cinema rezim je tamniji.
  6. Imam navedene zvucnike vec par godina i gledam koji bio bio upgrade sa njih, cisto iz znatizelje, ali sam zadovoljan zvukom. Imao sam neko vreme Tannoy 611 mk2 i nisam bio odusevljen, prodao sam ih za 300e, mada je njima manje odgovaralo pojacalo nego jbl-u (harman kardon pm 645). Po recima prodavca od kojeg sam kupio, cuju se bolje od svega na oglasima do 500e, koliko je to istina ne znam niti sam imao priliku da cujem nesto vise od canton ergo 102dc i ovih tannoya. Koja su vasa misljenja? Isao bih do 600e
×
×
  • Kreiraj novo...