Jump to content

Mariccc

Član
  • Broj sadržaja

    59
  • Na DiyAudio.rs od

  • Poslednja poseta

Informacije Profila

  • Pol:
    Muško
  • Lokacija:
    Sopot
  • Zemlja:
    Serbia

Skorašnji posetioci profila

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Mariccc's Achievements

Tu je, malo gleda-malo piše

Tu je, malo gleda-malo piše (4/9)

7

Forumska reputacija

  1. Vidim da je osigurac izmedju dva velika elektrolita kod napajanja crn iznutra. Izvadio, provodi struju . Ne bih rekao da je njegov orginal. Na ploci pise 125V 6.3A. Treba od 220V Ipak je ta struja. Na osiguracu 250V.
  2. Predpostavio sam. Al reko bolje da pitam. Ne bi da cackam pa da napravim veci kvar :))
  3. Imam problem sa pomenutim pojacalom. Krci mu levi izlaz. Ne znam kako da objasnim to krcanje, kao da probija struja kroz njega. Mozda ni to nije najbolje objasnienje... Manje se cuje kada je smanjen volumen. Pojacavanjem je i jace krcanje. Ocistio sam kontakte i potenciometre. Ali i dalje isto. Da li je otisao jedan izlaz ili... ?
  4. Ne diram nista . Sviraju dobro. Mozda samo da se zamene kondezatori. Neka vrsta osvezenja za matorce Ono mi je bio nekako prvi utisak. Kondezator, potenciometar i mali ( nesto nalik trafou). U planu mi je da napravim stalke. Imam neku zamisao u glavi... Moram da vidim kolika im visina treba. Ali otom potom.
  5. I na mojim starim dosle komsije sa decom. Dva mi srednjotonca pritisla s prstici. I jedan bas... ‘mal me infrakt nije bio strefio. Na ovom nisam primetio da se loce cuje, krci il slicno. Jedino mi skretnice nekako malo siromasne
  6. Uzeo sam L16. Mogu reci da zvuce dobro. Bio u guzvi na poslu pa nisam stizao nista. Samo kuci prespavam pa na posao.
  7. Video sam to. Da li i koliko to utice na zvuk? Mislim da to moze da se ispravi. Skine se magnet i razdvoji .
  8. Dal’ ce da mi izmami osmeh necu znati dok ne dodjem kuci :(. Valjda cu ga uskladiti sa necim. Sada da idem do daljih mesta da poslusam ne mogu. Jedino ovde negde blizu. Sto sam i bio. Zato i pitam iskusne ljude.
  9. Kontaktirao sam prodavca zvucnika JBL l16 Decade. Prolazi tu blizu mene pa bi ih mogao poneti. Da li je dobra kupovina?
  10. Uzeo bi neke na 8 oma. Vecinom su bili na 4 ...
  11. Ok. I tannoy otada. Uzeti ove JBL Decade l16 ili Heybrook malene ?
×
×
  • Kreiraj novo...