Jump to content

Gojko

Član
  • Broj sadržaja

    28
  • Na DiyAudio.rs od

  • Poslednja poseta

Informacije Profila

  • Zemlja:
    Serbia

Gojko's Achievements

Početnik

Početnik (2/9)

0

Forumska reputacija

  1. Ma lemilica je neka... Nije profesionalna, kupljena da posluzi jednom. Welerova je crkla pa dok je ne popravim.
  2. Ma toliko je progoreo da nemam sta da isturpijam. Ostao patrljak od par cm
  3. Evo da uzvratim samo odgovor. Nazalost, merenje ce morati da saceka neki dan. Shvatio sam da ipak moram da iskopam malo kvalitetniju lemilicu, posto je ovoj mojoj skroz progoreo vrh. Neda mi se ali necu se dati ni ja .
  4. Huh, jel moguce da daje toliku snagu a da mu ne treba neko bolje hladjenje.
  5. imam neki retardirani unimer, napone mogu da izmerim, nisam siguran kako bih ovo drugo izmerio. u svakom slucaju sutra cu da odradim pa kacim sve ovde. Jos jednom hvala, ako sutra ovo proradi ... razmislicu samo o ugradnji nekog venta cisto za cirkulaciju vazduha.
  6. O boze, tek sad sam video : This item does not ship to Serbia
  7. Moracu da pojurim nekoga da mi uzme. Samo da sutra sve prodje kako treba
  8. Jao jedva cekam da sutra komsijama prezentujem... Necete vi meni vise turbo folk ne zvao se ja Lorimer.
  9. Ukoliko se ispostavi da je Guja u pravu ( a sve mi vise mirise da jeste ) pozivam ga ovako zvanicno na kolicinu tocenog Heinekena koji moze smestiti u svoj skromni bojlercic. Jedino je pitanje ako premostavanjem termalnog osiguraca resim problem, koliko je to sigurno-opasno. Ili mozda mogu da zbudzim nekako drugi termalac?
  10. ovaj feder nema sanse da skapiram odakle
  11. Ok. Sad me cikas da to uradim danas, a ne smem zbog klinaca, doci ce obojica da vide sta ja to ceprkam. Javljam se sutra sa izvestajem. Hvala puno na pomoci i asistencijama.
  12. Ok. Probacu. Znaci sve da razlemim i da prvo probam na stolu. Video sam dve neke vrednosti. 31,5 valjda i jos neki manji napon. Pretpostavljam da na onoj slici sekundara deblje zice treba da mi daju taj veci napon. Mada koliko vidim izvod sa tanjih je spojen u jednoj tačci sa debljom? Evo plocica sa koje se vidi da su prvi i poslednji izvod spojeni
  13. Da, belo-belo je u prekidu. Ovo mi pre deluje kao neki sirm, mali buzir ili slicno.
  14. Uhh, ne bih se danas sa time igrao posto mi klinci vilene po kuci. Ali koliko sutra cu da razlemim i sekundarnu plocicu pa cu da proverim. Znaci ako sam dobro razumeo : patrljak i srednja su primar. Patrljak i skroz desno su termalni? Znaci treba da povezem patrljak i srednju na 220 pa da premerim napone koje dobijam na sekundaru? Da li znas sta bih gde trebalo da dobijem. Evo slika Prva dva izvoda su od tanje zice a druga dva su od deblje. Ne bih od oka mogao da procenim presek ali evo druga za nijansu bolja. Izvodi su obelezeni brojevima. 12 i 15 deluju kao da su zaokruzeni.
  15. Ne znam koliko se dobro vidi ali pored bele na patrljku, sa leve strane se vidi jedna lakovana( lakirana ) zica.
×
×
  • Kreiraj novo...