Jump to content

ringeraja

Babovan
  • Broj sadržaja

    364
  • Na DiyAudio.rs od

  • Poslednja poseta

Postovi objavljeno od ringeraja

  1. Samo da pozdravim “kratko-fitiljnog zena” i poželim mu uspeha sa daljom komercijalizacijom foruma za svoje potrebe, kao i sve veći broj “zenovaca” koji će da šire Pass-Tannoy mantru u nastojanju da se probiju što više metodom analnog friklajmbinga.

  2. Vidi, svemogući, nisu se ovde iznosile činjenice, već me je dotični etiketirao kao sendvičara i napao da iza leđa hoću da nešto prodajem.

    I na moj kulturan i krajnje odmeren post je nastavio isto.

    I šta sad? Ja treba još fino da mu se izvinim, jer Boga mu, čovek od osnivanja, mora da je 100% u pravu!

    More...i ti i on...

  3. A to što me je drug “osnivač” isprozivao na krajnje drzak način se ne računa? Bezobrazluk najniže prirode, dno dna od čoveka, bez ikakvog povoda me etiketira i konstruiše moje namere!!!

    Ili je ovaj forum, kao i masa ostalih, krajnje privatizovan, pa za neke važe posebna pravila i gleda se malo više kroz prste.

  4. Ja nisam od osnivanja, ali uopšte ne vidim poentu?

    Ti si ovde od osnivanja i zato daješ sebi za pravo da komentarišeš nešto za šta apsolutno nisi u pravu.

    Ako administracija ovog foruma smatra da je ovakav vid komunikacije okay, nema frke, neka ostanu samo “osnivači”, pa se siti ispričajte.

  5. Pozdrav diy “bolesnicima” koji u svemu paranoično vide neku materijalnu korist - da vam pojasnim, ovde je nema.

    Kabl sam postovao u ovoj temi apropo niske kapacitativnosti, možda nekom bude interesantno, objasnio od čega i kako je skockan, FTA sam naglasio samo zato što se vidi na kablu, nije Zokijev komercijalni proizvod (a koliko sam upućen, neće ni biti) i neću ga prodavati.

    Pozdrav sa suncem okupanog Krfa, a vi sad nastavite sa besmislenim pljuckanjem.

    edit: okvirna cena jednog ovakvog kabla je oko 140€, samo materijal

     

  6. 3 hours ago, skrstic said:

    Bio pre par godina. Voda bila ledena. Kolega bio 2 nedelje pre mene kaže bila OK. Bio baš u Dasiji ali plžu nisam ni video. Obilazili ostrvo te se malo kupali tamo-vamo.  Probao par puta da odem do plaže u mestu ali odustao jer se ljudi vraćali na bazen. Obavezno odi organizovano na Vido, Ahileon ne mora jer imaju audio gajd i ako se sećam košta 5e. Ostalo po volji. Dobro im je vino i maslinovo ulje. U Kerkiru obabezno i danju i uveče na večeru. Ako ideš u Golden Fox probaj  vino sa linka.

    U Dassia se ne kupam, krš je plaža. Voda je okay, nije hladna, ali je u početku bila hladnjikava, u Paleokastrista ko iz friza, u hladniju u životu nisam ušao, ali to je zapadna strana, gde je uvek hladna voda.

    Od plaža za preporuku: Barbati (trenutno stacioniran), Nisaki, Moraitika.

    Kerkira je fenomenalan grad, oseća se duh Mletaka, kao da sam ušao u Dubrovnik. Ostavio baš jak utisak na mene, pošto sam prvi put na Krfu. Obavezno svratiti na grill Pane e Souvlaki, neverovatan je, jagnjeći kebab me je raspametio.

    Inače, dosta drugačije je od ostatka Grčke, baš na Krfu se oseća mix kultura koje su osvajale ovo ostrvo: Mlečani, Vizantija, Englezi, Francuzi, čak i Rusi. Jedino nije bilo Turaka, pošto ih je po legendi Sveti Pantelejmon spasio od njih.

    Hvala za preporuke, vino probano, odlično, čak imaju i Corfu Beer, jako podseća na engleski pale ale.

    Maslinovo ulje već rezervisano kod prijatelja u Solunu, kupimo fa u povratku.

    Lep pozdrav sa suncem okupanog Krfa.

  7. Evo jednog finog phono kabla koji je pravio Zoki FTA namenski, meni, nije komercijalni i nije na prodaju.

    Unutra su žice čisto juvelirsko srebro, 99.99%, 0.5mm promer, u svili, jednostruko pleteni, ubačeni u pamuk i na kraju u pvc tube. Dužina 1m, bez širma, bez bruma, jako dobro su se pokazali.

    5DIN konektor je Van Den Hul, RCA WireWorld silver.

     

     

    456D398A-75F8-45DB-BC45-BF4EC3DDF154.jpeg

    A14B638B-C477-4E13-821A-2919F4CC3A15.jpeg

  8. 10 hours ago, крокодил said:

    Po pitanju kvaliteta, je li bolja ova tvoja kombinacija, ili ovaj Logitech Squeezebox duet (da zanemarimo cenu kostanja) ?

    Nije ni za poređenje, ovo svira mnoooogo bolje od u odnosu na originalni Squeezebox Touch koji sam svojevremeno koristio pre par godina, sigurno ni Duet nije nešto posebno bolji (čak mislim da je slabiji od Touch-a).

    Više bih mogao da uporedim u odnosu na M2Tech HiFace EVO MK1 u kombinaciji sa EVO DAC MK1, pošto sam ih upoređivao 1:1. "Kockice" sviraju bolje, ali tek kada se upregnu sa originalnim baterijskim napajanjem + u igri je bio FTA Pirelli USB kabl, zajedno sa Amarra plejerom.

    Klot RPi3 + HiFiBerry, gde je napajanje vezano preko microUSB-a na Pi nema ama baš nikakav zvuk. Ali kad se dovede prava struja, i to direkt na DAC, situacija je potpuno drugačija. 

  9. Koristim kombinaciju RPi3 + HiFiBerry DAC+ Pro + DIY napajanje (ide direktno na DAC, pa RPi dobija struju preko njega).

    Softver je max2play, plejer/server je squeezebox, muzika smeštena na NAS-u, server na hackintoshu, veza LAN.

    Sve radi kao sat, pušta do 24/192.

  • Trenutno na sajtu   5 članova, 2 Skrivenih, 23 Gosta (Pogledaj celu listu)

  • Forumska statistika

    8.9k
    Ukupan broj tema
    434.5k
    Ukupan broj objava
  • Statistika članovȃ

    2862
    Svi članovi
    3371
    Najviše na sajtu
    Bingo
    Najnoviji član
    Bingo
    se pridružio
×
×
  • Kreiraj novo...