Jump to content

filipsostaricc

Član
  • Broj sadržaja

    3
  • Na DiyAudio.rs od

  • Poslednja poseta

Informacije Profila

  • Zemlja:
    Croatia

filipsostaricc's Achievements

Tek došao/la

Tek došao/la (1/9)

0

Forumska reputacija

  1. Ovi zvucnici od te linije ne zvuce toliko dobro kao riz Alfa 5. Ovi Technics-ovi nemaju toliku punocu bassa a i premali su za tako nesto.
  2. Imam rizove Alfa 5 zvucnike kojima radi samo jedan dubokotonac a drugi je nazalost poceo krcati pa sam odvojio membranu tj uspio sam sve ljepo odljepiti savrseno. ti zvucnici su bili na reparaciji u servisu za zvucnike, ali problem je sto nije bilo ovjesa njihovih velicina nego su oni stavili malko vece, tako da su sarafi poderali taj gumeni ovijes, a i prije je neko vjerovatno necije djete diralo po membrani pa se vide i ostecenja na membrani, no sve je to jos ljepo sviralo do prije 2 do 3 tjedna, iako sam ja na oba zvucnika zalemio zice koje su se odspojile jer je od starosti strunula i spuzvica koja je bila kao izolacija da se zice ne dodiruju s masom od zvucnika a masa je konstrukcija zvucnika. A visokotonci jedan je izgorio tj pukla je zavojnica na spoju i to se treba ponovo dat namotat, a drugi visokotonac je poceo pucketat. tako da cu moc iskoristit stari namotaj na bassu ,ali moram nabavit novu membranu najslicniju ovoj staroj i nove ovjese za oba bassa a i dat ce se kalem iskoristiti. netko ce rec baci te stare zvucnike i kutije te nabavi nove. tesko da se nesto moze mjeriti sa starom rizovom tehnoogijom. jer svi ovi profesionalni zvucnici cak i bolji u tom rangu nekako kao da ne zvuce tako dobro kao ovi rizovi, mozda se varam iako me sluh ne vara. Vasa preporuka po tom pitanju. http://www.nrpavs.co.nz/archive/Sold_htm/TechnicsSU-X920_rack.htm LINIJA na koju su spojeni ti Alfa5 zvucnici Technics SU-X920 linija je stara oko 22-ije godine onda je to bio bum tehnologije kvalitete zvuka koja ta linija proizvodi a bogme je i danas. Koliko li je samo radnih sati prosla ta linija i jos se nije pokvarila.
  3. Imam rizove Alfa 5 zvucnike kojima radi samo jedan dubokotonac a drugi je nazalost poceo krcati pa sam odvojio membranu tj uspio sam sve ljepo odljepiti savrseno. ti zvucnici su bili na reparaciji u servisu za zvucnike, ali problem je sto nije bilo ovjesa njihovih velicina nego su oni stavili malko vece, tako da su sarafi poderali taj gumeni ovijes, a i prije je neko vjerovatno necije djete diralo po membrani pa se vide i ostecenja na membrani, no sve je to jos ljepo sviralo do prije 2 do 3 tjedna, iako sam ja na oba zvucnika zalemio zice koje su se odspojile jer je od starosti strunula i spuzvica koje je bila kao izolacija da se zice ne dodiruju s masom od zvucnika a masa je konstrukcija zvucnika. A visokotonci jedan je izgorio tj pukla je zavojnica na spoju i to se treba ponovo dat namotat, a drugi visokotonacje poceo pucketat. tako da cu moc iskoristit stari namotaj na bassu ,ali moram nabavit novu membranu najslicniju ovoj staroj i nove ovjese za oba bassa a i dat ce se kalem iskoristiti. netko ce rec baci te stare zvucnike i kutije te nabavi nove. tesko da se nesto moze mjeriti sa starom rizovom tehnoogijom. jer svi ovi profesionalni zvucnici cak i bolji u tom rangu nekako kao da ne zvuce tako dobro ko ovi rizovi, mozda se varam iako me sluh ne vara. Vasa preporuka po tom pitanju. http://www.google.hr/imgres?num=10&hl=en&biw=1215&bih=934&tbm=isch&tbnid=x3amzjh3uRnh1M:&imgrefurl=http://www.nrpavs.co.nz/archive/Sold_htm/TechnicsSU-X920_rack.htm&docid=paeZ2T4MEScSVM&imgurl=http://www.nrpavs.co.nz/archive/Sold_htm/Images/Technics_SU-X920_rack2_399x355_pixels.gif&w=399&h=355&ei=-LnTUMW8N8il4gTOxIGoDA&zoom=1&iact=rc&dur=208&sig=111740360193242788591&page=1&tbnh=125&tbnw=148&start=0&ndsp=32&ved=1t:429,r:4,s:0,i:78&tx=104&ty=54 LINIJA na koju su spojeni ti Alfa5 zvucnici Technics SU-X920 linija je stara oko 22-ije godine onda je to bio bum tehnologije kvalitete zvuka koja ta linija proizvodi a bogme je i danas. Koliko li je samo radnih sati prosla ta linija i jos se nije pokvarila.
  • Trenutno na sajtu   3 članova, 1 Skrivenih, 24 Gosta (Pogledaj celu listu)

  • Forumska statistika

    8.9k
    Ukupan broj tema
    434.4k
    Ukupan broj objava
  • Statistika članovȃ

    2862
    Svi članovi
    3371
    Najviše na sajtu
    Bingo
    Najnoviji član
    Bingo
    se pridružio
×
×
  • Kreiraj novo...