Jump to content

VladanKG

Član
  • Broj sadržaja

    6
  • Na DiyAudio.rs od

  • Poslednja poseta

Postovi objavljeno od VladanKG

  1. 12V, sadrzi: soft-start, DC, termicku i prekostrujnu zastitu koju okida kolo za detekciju preopterecenja (AX16, NX16, HV23...) 

     

    Mile Slavković: "Evo jedne interesantne zastite, ona PA zastita sa TL074 je previse komplikovana i malo njih se odlucilo za nju, za ovu nema izgovora. Napaja se sa jednim naizmenicnim naponom od 12V, sadrzi: soft-start, DC, termicku i prekostrujnu zastitu koju okida kolo za detekciju preopterecenja (AX16, NX16, HV23...) 

    Dali ovo znaci da nije kompaktibilno sa pojacalom AX14?

  2. S obzirom da cu tesko pronaci podatke o mom driveru a o merenju jos teze da ce biti nesto od toga mozete li preporuciti neki kabinet onako ,,od oka,, . Znam da ovo nije bas preporucljivo ali sta raditi u ovoj situaciji. Moze li se napraviti neki kabinet na osnovu velicine membrane i ovoga sto se szna o zvucniku. Dajte bilo kakav predlog i ovako nicemu ne sluzi stojeci na plici.

    Hvala.

  3. Mikorist,stein-mnogo vam hvala na ovim  informacijama! :)  :good2:

    Tek sada vidim da je moj prijatelj vec pitao za moj bas no ne smeta hvala svima na komenarima. Sad culi ste zelju ja bih sa ovim i nekim visokotoncem sacinio kabinet. Imate li nekih ideja predloga?

  4. Pozdrav

    Zamolio bih Vas za ,,malu,, pomoc. Nabavio sam jedan driver

    Postavljena slika

    oznaka je ITT / LPT 245/37/100 FS ali nigde ne mogu da pronadjem koja je ovo firma i podatke od toga basa. Ima 8oma i membranu od 20cm dalje nista o njemu neznam.

    Ova prva slika je sa neta i moj bas je identican ovome osim razlike u omazi cini mi se. Evo jos nekoliko slika.

     

    Postavljena slika

    Postavljena slika

    Postavljena slika

    Postavljena slika

    Dali se negde mogu pronaci podaci o ovome driveru rad bih bio sa njime napraviti jednu zvucnu kutiju.
    Unapred zahvalan Vladan

×
×
  • Kreiraj novo...