Jump to content

VladanKG

Član
  • Broj sadržaja

    6
  • Na DiyAudio.rs od

  • Poslednja poseta

Informacije Profila

  • Pol:
    Muško
  • Zemlja:
    Serbia

VladanKG's Achievements

Tek došao/la

Tek došao/la (1/9)

0

Forumska reputacija

  1. 12V, sadrzi: soft-start, DC, termicku i prekostrujnu zastitu koju okida kolo za detekciju preopterecenja (AX16, NX16, HV23...) Dali ovo znaci da nije kompaktibilno sa pojacalom AX14?
  2. VladanKG

    Nepoznati Zvucnik

    S obzirom da cu tesko pronaci podatke o mom driveru a o merenju jos teze da ce biti nesto od toga mozete li preporuciti neki kabinet onako ,,od oka,, . Znam da ovo nije bas preporucljivo ali sta raditi u ovoj situaciji. Moze li se napraviti neki kabinet na osnovu velicine membrane i ovoga sto se szna o zvucniku. Dajte bilo kakav predlog i ovako nicemu ne sluzi stojeci na plici. Hvala.
  3. VladanKG

    Nepoznati Zvucnik

    Sta se konkretno meri i sta su TS parametri?
  4. Moze li malo detaljnije oko ovoga sklopa kako radi kako se podesava?
  5. VladanKG

    Nepoznati Zvucnik

    Tek sada vidim da je moj prijatelj vec pitao za moj bas no ne smeta hvala svima na komenarima. Sad culi ste zelju ja bih sa ovim i nekim visokotoncem sacinio kabinet. Imate li nekih ideja predloga?
  6. VladanKG

    Nepoznati Zvucnik

    Pozdrav Zamolio bih Vas za ,,malu,, pomoc. Nabavio sam jedan driver oznaka je ITT / LPT 245/37/100 FS ali nigde ne mogu da pronadjem koja je ovo firma i podatke od toga basa. Ima 8oma i membranu od 20cm dalje nista o njemu neznam. Ova prva slika je sa neta i moj bas je identican ovome osim razlike u omazi cini mi se. Evo jos nekoliko slika. Dali se negde mogu pronaci podaci o ovome driveru rad bih bio sa njime napraviti jednu zvucnu kutiju. Unapred zahvalan Vladan
×
×
  • Kreiraj novo...