Jump to content

RaDiOAcTiV

Član
  • Broj sadržaja

    61
  • Na DiyAudio.rs od

  • Poslednja poseta

O RaDiOAcTiV

  • Rođendan 05/19/1986

Informacije Profila

  • Pol:
    Muško
  • Lokacija:
    Dorćol-Manhattan
  • Interesovanja:
    Fostex and only Fostex
  • Zemlja:
    Serbia

Skorašnji posetioci profila

3579 posetilaca

RaDiOAcTiV's Achievements

Tu je, malo gleda-malo piše

Tu je, malo gleda-malo piše (4/9)

0

Forumska reputacija

  1. Pozdrav draga Gospodo audiofili,konstrujtori i ljubitelji sprava koje reprodukuju zvuk,nije me bilo dosta dugo,bio sam i bolestan tako da nista konkretno nisam radio,naime ovih dana krećem sa radom pa ce biti slika procesa izrade monstruma od pojačivaca ipak mislio sam da se malo odaljim od Krell-a ali da pojačivac bude konstrukciski i dalje u A klasi...
  2. Naravo,slažem se sa vama ova audio bolest je takva da uvek ostavlja prostor za doradu sistema, kombinacija ima bezbroj i treba probati otvoren sam za sugestije, dajte mi predlog za Altec drajver koji je kvalitetniji od TW 101 a poseduje isti ili bolji kapacitet u zatvorenom i na otvorenom prostoru. Unapred sam zahvalan.
  3. Posedujem TW 101 od 2006, tada su mi svirali na manjim RCF hornama H100 igrom slučaja moje ozvučenje sviralo celi studentski protest na filozofskom, sviraju u srednjem pojasu sidu leče to kažem i stojim iza toga u aktivnom sistemu su babaroga i po snazi i po kvalitetu, posedovao sam uporedo i TAD, kao i više serija Goodmans drajvera koji su ok ali nemaju snagu .
  4. ići ce dva Fostexa po strani a druga dva mono bloka su PA -300 modifikovani sa četiri npn tr. MJ 15024 . ti fostex drajveri se vode kao 12"150W evo sajta stim sto ja imam prvu seriju istih drajvera a ovo je poslednja. http://www.hifido.co.jp/KW/G0204/J/0-10/C12-64837-42541-00/
  5. zar se pri porastu temperature otpor ne bi smanjio sa NTC otporima a samim tim i snaga na izlazu? Planiram da otvorim neki Blues klubić od 100 tinak kvadrata u kome bi sistečić stajao i slušao se gotovo svakodnevno.
  6. Hvala za šemu, interesantna je konstrukcija soft starta,napravicu ovih dana probnu, u svakom slučaju je bolja od ove moje iz elektora sa 4 otpora u redu.
  7. teh. podaci trenutno su sledeći - trafo 5kW dvostruko motanje 4x57V 30A elektroliti elko 4x10000uF 100V ali na njihovo mesto dolaze 4x26000uF 250V. potrošnja pojacivača koju je deklarisao Krell je 130w ali ne znam pri kom opterećenju,jer mi ova cifra deluje ne realno.
  8. Soft start je prastare konstrukije iz elektora s početka 90-tih,u potrazi sam nekim adekvatnijim. Imate li neki predlog?
  9. Ninja,šta je pesnik hteo reći i kakve to ima veze sa projektom sem da si nam ti lepo raspoložen nedeljom ujutru?
  10. Sa ovom konstatacijom se slažem, problem je jedino uključenje, trafo sam testirao ni soft start ne pomaže osetno povlači struju u momentu dok ne napuni elektrolite.
  11. Pošto sam fazu spalio proletos,kompletna instalacija iz 1908 godine je promenjena,tako da nije problem u tome,sistem neće biti slušan u kucnim uslovima jer je predimenzionisan u svakom pogledu sa činjenicom da je stan 30m kvadratnih.
  12. Ne polazim sa pretpostavkom da ce mi aparat za gasenje biti potreban,drugo imam jake otpore koje stavljam prilikom proba u samogradnji,servisu i doradi pojačivača tako da ako nesto nije dobro oni se greju,a osiguraci izbacuju jer sam stavio temperaturne.
  13. Živa istina ... a tek elektrolite sto sam poručio Ruske baćuske kocke ko pola trafo-a. Ja sam zaista ozbiljan u nameri da Krell bude na steroidima.
×
×
  • Kreiraj novo...